08 / 05 / 2024

Orkut Kakşa

Orkut Kakşa

İrka İnşaat Yapı Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Orkut Kakşa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu

Kira uyarlama davası açarken nelere dikkat edilmeli?

Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, son günlerde gündemden düşmeyen kira uyarlama davası açılması konusuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Tahir Büyükakın: Millet Bahçeleri için büyük emek harcıyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıkladama “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yakın bir şekilde çalışarak kentimize kazandıracağımız Millet Bahçesi projeleri için de büyük emek harcıyoruz." dedi.

Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıklamada, "Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek" dedi.

Tahir Büyükakın'dan Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın Bakanlığımıza devri konusundaki en önemli kısmı hallettik" dedi.

Tahir Büyükakın'dan tramvay açıklaması!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Alikahya bölgesine gidecek tramvay projesi hakkında açıklama yaptı.

Gebze'ye kent misafirhanesi inşa edilecek!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze'ye kent misafirhanesi inşa edeceklerini söyledi.

Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olakrak açıklandı. Peki, Tahir Büyükakın kimdir?

Avukat Hasan Kakşi, Volkan Demirel’e açtığı villa davasını kazandı!

Avukat Hasan Kakşi, ünlü kaleci Volkan Demirel’e açtığı davayı kazandı. 4 yıl süren vekalet savaşı Demirel’in cebini yaktı.

Tahir Büyükakın, İnşaat Mühendisleri Odası'nı ağırladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın makamında yeniden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına seçilen Tolga Ok ve yönetim kurulu’nu ağırladı.

Gazipaşa Belediye Meclisi gündeminde imar sorunu var!

Gazipaşa Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik’in bulunmadığı toplantının başkanlığını Ahmet Büyükakça yaptı. Gazipaşa’nın imar sorunu toplantının gündem maddesi oldu.

Kocaeli'ye 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberindeki heyet ile proje alanında incelemede bulundu.

Orkut Kakşa Haberi

Orkut Kakşa

İrka İnşaat Yapı Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Orkut Kakşa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. İrka İnşaat Yapı Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi iş konusu; Şirket yurt içinde ve yurt dışındaki her türlü gayrimenkularsa,arazi,ofis,konut,iş merkezi alışveriş merkezi,hastane, otel,ticari depolar,ticari parklar ve buna benzer gayrimenkulleri satın alabilir ve satabilir,kiralayabilir, kiraya verebilir,rehin alabilir,tesis edilmiş olan rehinleri kaldırabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İrka İnşaat Yapı Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi adres:Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Atabek Caddesi, Bahçevivadi Sitesi, No:33 Blok...