22 / 05 / 2024

Orman Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK\'larda Değişiklik Yapan Tasarı

Orman Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK\'larda Değişiklik Yapan Tasarı

TBMM Bayındırlık Komisyonu, Orman Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Tasarı'yı, tali komisyon olarak görüşerek orman alanlarındaki yapılaşma oranını düzenleyen maddenin çıkarılmasını önerdi...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kararda son dakika gelişmesi! İşsizlik Sigortası Kanunu'nda değişiklik yapıldı!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren İşsizlik Sigortası ile ilgili son dakika haberi geldi. İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasında Dair Kanun Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Zeray Dilasa Orman fiyat listesi Ağustos 2023! 

Zeray Dilasa Orman fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. Zeray İnşaat imzası taşıyan Dilasa Orman projesinde 660 konut bulunuyor. İşte Zeray Dilasa Orman projesi ile ilgil detaylar...

Çiftçiler dikkat! Tarım Kanunu’nda dev değişiklik! Çiftçinin ne üreteceğini bakanlık belirleyecek! Şimdi bakın!

Tarım ve orman kanunları ile tarımla ilgili bazı düzenlemelerde köklü değişiklikler için adım atılıyor. Buna göre; belirlenen ürün ve ürün gruplarında üretim faaliyeti bakanlığın iznine tabi tutulacak. İşte ayrıntılar... 

7410 Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

7410 Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Varlıklarını TL'ye dönüştüren kurumlara vergi istisnası kanunu Resmi Gazete'de!

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen, Vergi Usul Kanunu ile Kurumlar Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. 

Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31700 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun!

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun bugünkü 31675 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi! 

Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi kapsamında basit usulde vergilendirilen mükelleflerin kazançlanın gelir vergisinden istisna tutulması amaçlanıyor. 

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31551 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM Genel Kurulu’nda görüşülerek onaylandı.

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

İcra ve İflas Kanunun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31516 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM'de görüşülerek onaylandı...

İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile yapı kullanma izni harcı hakkında değişiklik yapılması planlanıyor. 

Orman Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK\'larda Değişiklik Yapan Tasarı Haberi

Orman Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK\'larda Değişiklik Yapan Tasarı


TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu, Orman Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı'nı tali komisyon olarak görüştü ve özel orman alanlarındaki yapılaşma oranını yeniden düzenleyen maddenin, tasarıdan çıkarılmasını önerdi.


Komisyonda, Gezi Parkı ile başlayan ve daha sonra diğer illere de yayılan eylemler de gündeme geldi.


AK Parti Burdur Milletvekili Hami Yıldırım,  yakıp yıkmanın, tahrip etmenin, kameraları, trafik işaretlerini, binaları ateşe vermenin ne çevre duyarlılığı  ne de kentli ne yaya haklarıyla ilgisi olduğunu söyledi. Yıldırım, bunun şiddet, vandalizm olduğunu, dünyanın her yerinde de böyle adlandırıldığını belirtti.


Gezi Parkı'nı, gerginlik aracı olarak kullanma yaklaşımından uzak durmaları gerektiğini dile getiren Yıldırım, başlangıça hak olarak gördüğü eylemin, bugün geldiği noktada hiçbir şekilde hak oluşturmadığını, teröre hizmet ettiğini, kendisinin terör olduğunu kaydetti. 


CHP...