17 / 05 / 2024

orman müdürü Murat Çakır

orman müdürü Murat Çakır

İstanbul Şile'ye bağlı Meşrutiyet köyünde "orman arazisinin işgal edildiği" gerekçesiyle bakanlıkla davalık olan Şile Western Garden Otel'de eşini işe yerleştiren Şile Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, Ağrı'ya gönderildi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Muğla'da tapu şoku: Orman müdürlüğü tapuları tanımıyor!

Türkiye’nin bazı kentlerinde olduğu gibi Muğla’da da vatandaşların atadan kalma tapulu arazi ve evlerine Orman Müdürlükleri tarafından orman alanı içinde kalması sebebiyle “Rıza-en terk edin” şeklindeki yollanan mektuplar vatandaşı şoka uğrattı.

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atanmasına, kendisine imza yetkisi verilmesine karar verildi. 

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu!

Emlak Konut GYO'nun yeni genel müdürü belli oldu. Eski Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması sonrası boşalan koltuğa Hakan Gedikli oturdu.

Murat Tangil, Vakıf GYO Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Murat Tangil, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Portföy Yönetimi ve Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı oldu. 

Murat Çakmak, AE Arma-Elektropanç İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü Murat Çakmak oldu.

Doğuş GYO Genel Müdürü Çağan Erkan oldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü Çağan Erkan oldu. Çağan Erkan'dan önce görevi Murat İnan devam ettiriyordu.

Ege Palas Oteli'nin yeni Genel Müdürü Murat Ağbaba!

Ege Palas Oteli'nde bir süredir boş olan Genel Müdürlük görevine, turizm sektörüne 1990-1993 yıllarında Marmaris İçmeler Villa Mar Otel'de Genel Müdür olarak başlayan Murat Ağbaba getirildi.

Murat Uçan Swissotel Ankara'nın Genel Müdürü oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra 20 yılı aşkın süredir turizm sektöründe pek çok zincirde görevler üstlenen Murat Uçan Swissotel Ankara Genel Müdürü oldu...

Murat Ermeydan, İBB Ağaç A.Ş. Genel Müdürü oldu!

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj Genel Müdürlüğüne atandı. İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Eyyüp Karahan ise İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı...

orman müdürü Murat Çakır Haberi

orman müdürü Murat Çakır



İstanbul Şile'ye bağlı Meşrutiyet köyünde "orman arazisinin işgal edildiği" gerekçesiyle bakanlıkla davalık olan Şile Western Garden Otel'de eşini işe yerleştiren Şile Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, Ağrı'ya gönderildi. Haberin yayımlanmasından bir gün sonra açığa alınarak Ağrı'ya tayini yapılan Çakır'la ilgili soruşturma da başlatıldı. Geçen yıl Adana Kozan Orman İşletmesi'nden Şile'ye tayin olan Çakır'ın eşi Selma Çakır'ın, otelin insan kaynakları bölümünde işe başladığı haberi geçen hafta "Orman işgalcisi otelden müdürün eşine yeni iş" başlığıyla SABAH'ta haber olmuştu. Haber üzerine Orman ve Su İşleri Bakanlığı harekete geçti. Haberin yayımlanmasından bir gün sonra Çakır'a, Ağrı'ya atandığı tebliğ edildi. Çakır'ın yerine Şile Orman İşletme Müdürlüğü'ne Mustafa Koçak getirildi. SABAH'a konuşan bakanlık yetkilileri, "Personelimizin, bakanlıkla davalık olan bir şirkete birinci derecede yakınını işe yerleştirmesi...