13 / 05 / 2024

orman ürünleri büroları yönetmeliği

orman ürünleri büroları yönetmeliği

8 Nisan 2009 Çarşamba günü 27194 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Ormancılık ve Orman Ürünleri Bürolarının Kuruluş ve Çalışma Esasları Yönetmeliği kapsamında yer alan hükümler için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem İnce tarafından kuruldu.

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Kayla Metal İklimlendirme İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Kayla Metal İklimlendirme İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Çiler tarafından kuruldu.

Skyline Orman Ürünleri İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyline Orman Ürünleri İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Kahraman tarafından kuruldu.

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Ceylan tarafından kuruldu.

Yaykar Turizm İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaykar Turizm İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şile'de Bülent Faruk Yaylı, Ferya Mert, Necmettin Mert ve Özlem Yaylı ortaklığında kuruldu.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Mert Dübüş tarafından kuruldu.

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bükücü İnşaat Demir Orman Ürünleri Medya Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Toper tarafından kuruldu.

Palmic İnşaat Metal Hafriyat Nakliyat Temizlik Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Palmic İnşaat Metal Hafriyat Nakliyat Temizlik Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Şahin tarafından kuruldu.

orman ürünleri büroları yönetmeliği Haberi

orman ürünleri büroları yönetmeliği

YÖNETMELİK


Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odasından:


ORMANCILIK VE ORMAN ÜRÜNLERİ BÜROLARININ


KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ


BİRİNCİ BÖLÜM


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar


             Amaç


             MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı; meslek icrasına hak kazanmış ruhsat sahibi meslek mensuplarının serbest meslek icra edebilmeleri için kuracakları ormancılık ve orman ürünleri bürolarının kuruluşlarıyla çalışma usul ve esaslarını belirlemektir.


             Kapsam


             MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik; serbest ormancılık büroları ve serbest orman ürünleri büroları açmak isteyen meslek mensupları ile ormancılık ve orman ürünleri bürolarını kapsar.


             Dayanak


             MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelik, 29/6/2006...