17 / 05 / 2024

Orman ve orman sınırı dışına çıkarılan yerlerin tescili hakkında genelge

Orman ve orman sınırı dışına çıkarılan yerlerin tescili hakkında genelge

Ormanların ve 6831 Sayılı Kanunun 2/B maddesi uyarınca orman sınırı dışına çıkarılan yerlerin tapu siciline tescili "Orman ve orman sınırı dışına çıkarılan yerlerin tescili hakkında genelge"de açıklanıyor...

Uslusan İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Metal Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uslusan İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Metal Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Uslu tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Gümüşhane Caddesi'nde kuruldu.

Kamçı Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Temizlik Maddeleri San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Kamçı Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Temizlik Maddeleri San.ve Tic.Limited Şti. Erhan Çelikler tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Ümraniye, Cemilmeriç Mahallesi'nde kuruldu.

Mecid İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecid İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Aygör tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sancaktepe, Emek Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Barmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu.

Bukay İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukay İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Zümrüt Sokak'ta kuruldu.

Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şemsettin Aktan tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Beykoz Ormanı için sit alanı hamlesi!

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Mehmet Berke Merter tarafından, Beykoz Dereseki'deki 1. derece sit durumunda olan 2 milyon 350 bin metrekarelik orman arazisi için "Sit Derecelerinin Düşürülmesi" için talepte bulundu...

KRMZ İnşaat Nakliyat Elektrik Elektronik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KRMZ İnşaat Nakliyat Elektrik Elektronik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Çoban tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.

SE AK İnşaat Gıda Metal Tekstil Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SE AK İnşaat Gıda Metal Tekstil Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serkan Akbaş tarafından 50 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

2D Hafriyat İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2D Hafriyat İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Dursun tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa M.Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

KDK İnşaat Oyuncak Tekstil Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KDK İnşaat Oyuncak Tekstil Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Gezen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi'nde kuruldu.

Efe34 Temizlik Maddeleri Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe34 Temizlik Maddeleri Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tufan Özkılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Fermend İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermend İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Özbek 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu.

Orman ve orman sınırı dışına çıkarılan yerlerin tescili hakkında genelge Haberi

Orman ve orman sınırı dışına çıkarılan yerlerin tescili hakkında genelge

Orman ve orman sınırı dışına çıkarılan yerlerin tescili!

Ormanların ve 6831 Sayılı Kanunun 2/B maddesi uyarınca orman sınırı dışına çıkarılan yerlerin tapu siciline tescili ile, kadastrosunda izlenecek hususlar Orman ve orman sınırı dışına çıkarılan yerlerin tescili hakkında genelge kapsamında açıklanıyor.


Tür: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genelgeleri

Konular: Tapu ve Kadastro, Orman

Tarih: 02.07.1996

Durum: Yürürlükte

Eklenme Tarihi: 02.07.1996

İçerik:


GENELGE NO: 1996/4

TARİHİ :02/07/1996

KONUSU:Orman ve Orman Sınırı Dışına Çıkarılan Yerlerin Tescili Hk.


2924 Sayılı Orman Köylülerinin Kalkınmalarının Desteklenmesi Hakkında Kanunun, 4/Kasım/1995 tarih ve 22453 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe konulan 30/Ekim/1995 tarih ve 4127 Sayılı Kanunla 11 ve 12 nci maddeleri değiştirilmiş bulunmamaktadır.


Ayrıca, ormanların ve 6831 Sayılı Kanunun 2/B maddesi uyarınca orman sınırı dışına çıkarılan yerlerin tesilinde ve bu yerlerin kadastrosunun yapılmasında tapu sicil ve kadastro müdürlüklerince tereddüt...