09 / 05 / 2024

orman yangını muğla

orman yangını muğla

Muğla Köyceğiz'de orman yangını çıktı. Köyceğiz'de çıkan orman yangınında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü. Çıkan orman yangını kısa bir süre içinde kontrol altına alındı...

Muğla'da orman yangını çıktı!

Muğla'da orman yangını çıktı. Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Beyobası beldesinde orman yangını başladı. Yangına, 2 helikopter ve 1 uçak ile havadan, çok sayıda arazöz ve orman yangını söndürme işçisi ile karadan müdahale edilmeye başlandı...

Muğla Kavaklıdere'de yangın çıktı!

Muğla Kavaklıdere'de çıkan yangından 15 hektarlık orman yandı...

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den Muğla'ya tam 304 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesinde yer alan 304 konut yarın ihaleye çıkıyor. İşte Muğla TOKİ 2023 detayları...

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi. 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Seydikemer kuraları bugün çekiliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Seydikemer 100 bin konut projesinde yer alan konutların sahipleri bugün belli olacak.

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

orman yangını muğla Haberi

orman yangını muğla

Sultaniye köyünde bulunan, Çevre ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Köyceğiz Av ve Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Alevlere, 3 tanker, 2 ilk müdahale aracı, 15 arazöz, 75 orman yangını söndürme işçisiyle karadan, 2 helikopterle havadan müdahale edildi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, helikopterlerin, yakınlardaki Köyceğiz Gölü'nden kolayca su temin etmesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.


Yangında 2 hektar ormanlık alan zarar...