16 / 06 / 2024

örnek At Uygunluk Beyanı

örnek At Uygunluk Beyanı

Ürünün CE Belgesi olduğunu beyan eden ve resmiyete döken ise üreticinin/yetkili temsilcinin imzaladığı AT Uygunluk Beyanı oluyor. Söz konusu "AT Uygunluk Beyanı" haberimizde bulunuyor...

Diyarbakır'daki deprem konutlarının örnek dairesi tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından mart ayında temeli atılan konut projesinin örnek dairesi tamamlandı.

Çinliler Atça'nın imar planını örnek alacak!

Aydın Sultanhisar Belediyesini ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Zhejiang Eyaleti Hangzhou Şehrinden gelen heyet, deprem sonucunda yıkılan yapıların yerine, Atça’nın imar planından esinleneceklerini söyledi.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de yeni yapılan Çamlıca Camii çevresindeki Örnek Dönüşüm için düğmeye basıldı. Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı.

Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi'nde imzalar atılıyor!

29 Ocak Pazartesi günü Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi toplu imza töreni Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılımıyla yapılacak.

Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bölgedeki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesine imza atılacağını söyleyen Çetin, ''Herkesi ev sahibi yapacağız'' dedi.

Yeşil çatı uygulamalarını destekliyoruz!

Bitkilendirilmiş çatıların çevre duyarlılığı konusunda iyi bir örnek oluşturduğunu söyleyen ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, “Yeşil çatı uygulamalarını destekliyoruz” dedi.

Kayseri Ziyagökalp Konutları'nın temeli atıldı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayarak, “Kocasinan, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak” dedi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayarak, “Kocasinan, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak.” dedi.

Kayseri Kocasinan'daki dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm alanında Türkiye’ye örnek olacak dev projenin temelini attı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan projenin yakın bir zamanda tanıtım töreni düzenlenerek, kamuoyuna tanıtılacağını duyurdu.

Kartal Arzum Sitesi'nin temeli atıldı!

Kartal Belediyesi'nin, birçok ilçe belediyesine örnek oluşturan yerinde dönüşüm, deprem dönüşüm ve kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 2 Şubat 2015'te yıkımı gerçekleştirilen Arzum Sitesi'nin temeli atıldı

Kentsel dönüşümde örnek projeler Antalya'da yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Kepezaltı ve Santral Mahalleleri’nde Türkiye’ye örnek bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Antalya’yı kanatlandıracak dev proje hayata geçtiğinde bölgenin kalkınmasında önemli bir adım atılmış olacak.

Atölye K Maket ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye K Maket ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Küçük ve Hasan Hocaoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi'nde kuruldu.

örnek At Uygunluk Beyanı Haberi

örnek At Uygunluk Beyanı

At Uygunluk Beyanı örneği!

Deklarasyon olarak da bilinen at uygunluk beyanı, bir ürünün CE Belgesi olduğunu beyan eden ve resmiyete döken ise üreticinin veya üretici yetkisi temsilcinin imzalaması gereken beyana deniyor. Söz konusu At Uygunluk Beyanı örneği aşağıda bulunuyor.


AT UYGUNLUK BEYANI 

1. No ………….(Ürünü diğerlerinden ayırarak tanımlayan numara):


2. İmalatçının veya yetkili temsilcisinin adı ve adresi:


3. Bu uygunluk beyanı, imalatçının (veya ürünün kurulumunu gerçekleştiren kişinin) kendi sorumluluğu altında düzenlenmiştir. (İmalatçının veya kurulumu yapanın adı):


4. Beyanın konusu (İzlenebilirliğe yarayacak şekilde ürünün tanımını yapınız. Uygun olan durumlarda bir fotoğraf eklenebilir.):


5. Yukarıda tarif edilen beyan konusu, aşağıda belirtilen mevzuata uygundur. (Mevzuatın adı): …………………………………………………………….


6. Kullanılan ilgili uyumlaştırılmış ulusal standartlara atıflar veya uygunluğu beyan edilen teknik şartnamelere atıflar:


7. Müdahil olan ve ……………. belgesini düzenleyen onaylanmış kuruluşun adı...