10 / 05 / 2024

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

SDY Mimari Tasarım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

SDY Mimari Tasarım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadet Yurdakan tarafından kuruldu.

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Göktaş tarafından kuruldu.

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Son dakika! TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı son dakika açıklamasında üreticinin kayıtlı olan tüm ürününü almaya hazır olduklarını kaydetti.

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile KenanCan Anli tarafından kuruldu.

Buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

2023’le birlikte herkes buğday başta olmak üzere birçok tarım ürününde artış olup olmayacağını merak ediyor. Peki buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Network’te 2 ürün ve üzerine yüzde 20 indirim kampanyası! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Hazır giyimin tanınmış markalarından Network,  erkek ve kadın giyim dahil tüm ürün gruplarında yüzde 20 indirim kampanyası yapıyor.

Data Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Data Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Halıl Bursalı tarafından kuruldu.

1 ton kömür ne kadar 2022? 1 ton kömür fiyatı ne kadar?

Kömür fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kışın da yaklaşması ile 1 ton kömürün ne kadar olduğu sorgulanıyor. İşte detaylar!

Xiaomi 13 serisinin tasarımı sızdırıldı! 

Xiaomi 13 serisinin tasarımı gün yüzüne çıktı. Son olarak ortaya çıkan yeni bir görsel cihazların detaylarını ortaya çıkardı. İşte son gelişmeler...

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme Haberi

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu. 


Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1.İmalat sanayi ile ilgili, mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Bu konularda danışmanlık ve eğitim vermek.  2. Konusuyla ilgili,her türlü proje ve ürün geliştirmek, araştırma ve geliştirme servisini, mühendisliğini ve  danışmanlığını sağlamak.     3. Konusuyla ilgili her türlü, endüstriyel tasarım, mekanik tasarım, ürün geliştirme ve  iyileştirme, mühendislik ve danışmanlık hizmeti sağlamak.     4. Konusuyla ilgili her türlü, optik ve mekanik, elektro-mekanik sistemlerle tersine mühendislik, kalite kontrol ve danışmanlık hizmetleri vermek.      5. Her türlü elektrik , elektronik, mekanik ve elektro-mekanik sistemlerin tasarımı, geliştirilmesi,...