05 / 05 / 2024

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği yeni binası

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği yeni binası

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri’nin yeni hizmet binası 30 Mayıs 2012’de açıldı. Açılışta ihracat şampiyonlarına ödülleri Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan verdi

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Deprem ve sel felaketlerine rağmen Güneydoğu Anadolu ihracatta şaha kalktı!

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “Bölgede 6 ayda 5,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleşti. Bu rakamın yüzde 28,8’ini birlik olarak biz gerçekleştirdik” dedi.

İş arayanlar dikkat! Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı yapıyor! İşte başvuru şartları…

İş arayanlar bu haberi kaçırmayın. Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine sözlü sınavla 18 Uzman Yardımcısı alınacağı ifade edildi. İşte detaylar…

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Medet Özkurt tarafından kuruldu.

İDDMİB rotasını Orta Asya’ya çevirdi!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, Latin Amerika ile başlayan sanal heyetlere Körfez Bölgelerini de ekledi ve yatırımlarına Orta Asya’da hız verdi.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Orta Anadolu'daki 5 ilde 2019'da 26 bin 840 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre; Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'de 2019'da 26 bin 840 konut satıldı...

GAİB üyelerinden 8,2 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirildi!

Yılın 11 ayında 192 ülkeye ihracat yapan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri üyesi iş adamları, ülke ekonomisine 8 milyar 185 milyon 705 bin dolarlık döviz girdisi sağladı.

DAİB üyesi firmalardan 1,5 milyar dolarlık ihracat!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) üyesi firmalarca yapılan ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,15 artış gösterirken, birliğin ihracatı ülkelere göre değerlendirildiğinde ilk sırada Irak yer aldı.

DAİB'den 1 milyar 340 milyon dolarlık ihracat!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) üyesi 17 ildeki firmalar tarafından 9 ayda yapılan ihracat geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 4,76 artış göstererek 1 milyar 340 milyon 406 bin dolar oldu.

Orta Anadolu'daki 5 ilde 9 bin 194 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Orta Anadolu'da bulunan 5 ilde yılın ilk yarısında 9 bin 194 konut satıldı.

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği yeni binası Haberi

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği yeni binası

Ortadoğu Anadolu İhracatçıları Birlikleri'nin yeni bina açılışında ihracat şampiyonlarına ödülleri takdim eden Çağlayan, hedefimiz 2023, hedefimiz 500 milyar dolar dedi.


Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdürü O. Tunç Doğan, ödülü alırken Hattat Holding olarak ihracatta şampiyon olma hedefini benimsediklerini, azimle çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.Yük Kaldırma taşıma ve istifleme makineleri ve Diğer makineler sektörlerinde 2011 yılı en fazla ihracat yapan birinci firma Hema Dış Ticaret A.Ş. seçildi.


Hema Dış Ticaret A.Ş. ayrıca, Tarım ve Ormancılık Makineleri ve Pompalar ve Kompresörler sektörlerinde 2011 yılı en fazla ihracat yapan firma...