15 / 05 / 2024

Orta Kahve nerede

Orta Kahve nerede

İZMİR Alaçatı’da Diyanet İşleri’ne devredilen işletmelerin tahliyesine yargı ‘dur’ dedi. Taşınmazların Diyanet İşleri’ne devredilmesiyle, şubat sonunda Alaçatı Müftülüğü, söz konusu 22 dükkana ve el sanatları tezgahlarına tahliye kararı tebliğ etti.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Sinbo Scm-2963 filtre kahve makinesi cazip fiyatla satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Sinbo’dan kahve tiryakilerine özel oldukça kullanışlı bir kahve makinesi haberi geldi. Sinbo, Scm-2963 filtre kahve makinesini cazip fiyatla satıla çıkardı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Arzum OK004 Okka Minio 480 Watt Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum OK004 Okka Minio 480 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi 480 Watt gücünde çalışıyor. Çeşitli emniyet sistemleri ile kullanırken güvenli ortam oluşturuyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Kahve severler müjde! Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi indirime girdi! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi 3 kişilik kahve pişirme kapasitesiyle işlev görüyor. Peki Arçelik Türk kahve makinesi indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? İşte detaylar.

Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimde! İşte Arçelik 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirimli ürün arayışında olanlar Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W Bakır İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimle satışa sunuldu. Peki kahve makinesi nerede ne kadara satılıyor? 

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü ile 12 fincanlık kahve elde edilmesini sağlar.Ayrıca sahip olduğu taban sayesinde kahveyi sürekli sıcak tutar.

Arzum Okka Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor?  Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini yenilemek isteyenler için Arzum, 3 fincanlı kapasiteye sahip kahve makinesiyle karşımıza çıkıyor. Zengin ürün yelpazesine sahip Arzum okka kahve makinesi yenilikçi teknolojisiyle çokça tercih ediliyor.

Bosch KGN86AID1N Kombi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinesi için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Orta Kahve nerede Haberi

Orta Kahve nerede

İzmir 5. İdare Mahkemesi, tahliye kararıyla ilgili yürütmenin durdurulması kararı verdi. Avukat Barış Kaşka, kararın diğer işletmeler için de emsal olacağını belirtti. Büyükşehir Belediyesi Yasası’nın çıkmasıyla Alaçatı Belediyesi’nin kapatılmasının ardından belediyeye ait taşınmazlar Diyanet İşleri’ne devredilmişti. Taşınmazların Diyanet İşleri’ne devredilmesiyle, şubat sonunda Alaçatı Müftülüğü, söz konusu 22 dükkana ve el sanatları tezgahlarına tahliye kararı tebliğ etti. Ek sürenin de dolmasıyla, yaza günler kala Türkiye turizminin gözdesi ve dünyaca ünlü sörf merkezi olan Alaçatı’da, esnaf karara itiraz etti, eylem düzenledi. 



OT FESTİVALİ’NE ARAZİ ENGELİ SAILORS OTEL İTİRAZ ETTİ

Bu taşınmazlardan biri olan ve dün Sailors Otel ve Orta Kahve olarak işletilen Eski Tarihi Alaçatı Belediye Binası da 31 Mart 2014’te Çeşme Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü’ne tahsis edildi. Bu devir ve tahsisten sonra yeni mal...