08 / 05 / 2024

ortaburun konağı açılış

ortaburun konağı açılış

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Ortaburun'da hayata geçirilen mahalle konağını hizmete açtı. Konak bin metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor.

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Küçükçekmece Zahide Özay Semt Konağı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından inşa edilen Zahide Nine Semt Konağı’nın resmi açılışı yapıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Ünye Feyzullah Kadı Konağı Haziran'da açılacak!

Ünye Belediyesi tarafından Kültür Yolu projesi kapsamında kamulaştırılarak Belediye Konuk evi olarak restore edilen Feyzullah Kadı Konağı açılış için gün sayıyor.

Samsun Tekkeköy Hanımlar Konağı açılışa hazır!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından yapılan Hanımlar Konağı'nın inşaatında sona gelindi. Konak önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Bursa Yıldırım'da Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Anadolu Mahalle Konağı’nın açılışını yaptı. Edebali, yaşam standartları yüksek, şehir estetiğine sahip, sükunetin hakim olduğu yaşam alanları inşa ettiklerini belirtti.

Ünye'deki Beylerce Köy Konağı açıldı!

Ünye Beylerce Mahallesinde çalışmaları yapılan köy konağını açılışı bugün yapılan merasimle gerçekleştirildi.

Kula Zühtü Bey Konağı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Kula evlerini restore etmesi, girişimcilere örnek teşkil etti. Bu kapsamda, Kula’da girişimci bir aile tarafından restore edilen ve kafeterya olarak hizmet vermeye başlayan Zühtü Bey Konağı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Polatlı Hanımlar Konağı açılıyor!

Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği görkemli açılış törenleri ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Üçpınar Mesire Alanı’nı hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlarına ara vermeden devam ediyor.

Bodrum Eldebran Osmanlı Konağı açıldı!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Orta Kent Yahşi de yapılan Eldebran Osmanlı Konağı’nın Bodrum’ da yapılan açılışı birbirinden ünlü simaları bir araya getirdi.

Kocaeli Hasanpaşa Mahalle Konağı açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının açılışlarına Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasanpaşa Mahalle Konağı ile başlandı.

ortaburun konağı açılış Haberi

ortaburun konağı açılış


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bir mahalle konağı da Ortaburun Mahallesi (Köyü)’ne kazandırdı. Yaklaşık 325 bin liraya mal olan 300 metrekare kapalı alana ve 1000 metrekare de yeşil alanı sahip olan Ortaburun’daki konak törenle açıldı.


Başkan Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Köyler Kazandı


Konağın açılışında konuşan Doğan “köyümüze gerek milletvekilliğim, gerekse belediye başkanlığım dönemimde sık sık geldim. Hatta hatırlayın köyleri mahalleye dönüştürmek için kanun çıkarılacağı dönemde bir yandan muhalefet partililer köyleri dolaşıp, sizi perişan edecekler derken, biz de tam tersine bu...