02 / 05 / 2024

Ortaç Özortaç JLL Türkiye

Ortaç Özortaç JLL Türkiye

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Miraç Baz, Cavit Ortaç Özortaç ve Mert Durdağ ortaklığında kuruldu.

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Konut sektörü yönünü orta gelirliye çevirdi!

Lüks konuttaki arz fazlası, konut firmalarını orta gelirliye yöneltti. Sonbaharda satışa çıkan projelerin çoğu bu kesimi hedefliyor. Orta gelirli, aylık en çok 1.780 lira taksit ödeyebiliyor.

Schneider Electric’ten Yeni İş Ortağı Portalı!

Enerji yönetiminde dünya çapında uzman Schneider Electric, iş ortaklarıyla iletişimde olmak ve onların büyümelerine destek vermek amacıyla ‘ Yeni İş Ortağı ’ portalını hizmete açtı.

Antonio Huertas: Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz!

Mapfre, 50 ülkedeki CEO'suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, " Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz " dedi

Mapfre Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyor!

Mapfre, 50 ülkedeki CEO' suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, "Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz" dedi..

Türkiye Hazır Beton Birliği: Orta hasarlı binalarda ikamet devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği; yaralarını sarmaya çalışan Düzce'de, hala orta hasarlı binalarda ikametin devam ettiğine dikkat çekiyor. Birlik; binaların yeniden inşasında THBB'nin denetlediği kaliteli hazır betonun kullanılması gerektiğini vurguluyor.

İSKİ orta mesafeli koruma alanı nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde ve haricinde bulunan ve İstanbul’a su temin edilen ve edilecek olan su kaynaklarının kirlenmesinin önlenmesi ile ilgili esaslar yönetmelik ile belirleniyor. Peki, İSKİ orta mesafeli koruma alanı nedir?

Avcılar'da satış memurluğundan 1.9 milyon TL'ye orta öğretim tesis alanı!

Küçükçekmece 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Avcılar, Ambarlı Küçükçekmece Yolu Mevkii'nde yer alan orta öğretim tesis alanındaki arsayı satışa çıkarıyor. İhalesi 22 Aralık'ta yapılacak...

HEP İstanbul'da orta gelirliye 1424 ev!

Lüks gayrimenkul geliştiren Tekfen orta gelirli için Esenyurt’u seçti. 70 ile 258 metrekare arasındaki daireler için fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi Nisan 2017.

HEP İstanbul'da orta gelirliye 1424 daire!

Tekfen Holding bünyesinde faaliyet gösteren Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta, 56 bin 800 metrekare arsa üzerinde yeni bir konut projesine başladı. HEP İstanbul'da orta gelirliye 1424 daire...

Tekfen'den orta gelirliye özel proje: HEP İstanbul!

Tekfen Tower, Bomonti Apartmanları, Kağıthane Ofispark, Taksim Residences gibi projelere imza atan Tekfen Emlak Geliştirme, ilk kez büyük ölçekli konut projesi inşa ediyor. Tekfen, orta gelirlilere özel HEP İstanbul'u hayata geçiriyor...

Tekfen milyonluk dairelerden orta gelirliye yöneldi!

Merkezde lüks projeler inşa eden Tekfen, orta gelirliye hitap eden Esenyurt’taki projesini satışa çıkardı. HEP İstanbul, konut sayısı ve değer açısından şirketin en büyük projesi oldu.

Ortaç Özortaç JLL Türkiye Haberi

Ortaç Özortaç JLL Türkiye

Ekonomist’te yer alan habere göre; Özortaç, perakende ve ticari gayrimenkul sektöründe Ece Türkiye'de yönetici, sonrasında da üst düzey yönetici olarak görev aldı. Ortaç Özortaç, bu alandaki kariyerini Özak GYO'da proje yöneticisi olarak devam ettirdi.

Özortaç, ticari gayrimenkul alanında Hamburg'da, Viyana'da, Budapeşte'de ve Atina'da düzenlenen özel programlara katıldı ve sertifika almaya hak...