16 / 05 / 2024

ortadoğu akvaryum Nuhoğlu İnşaat

ortadoğu akvaryum Nuhoğlu İnşaat

Dünyanın tüm denizlerinden 1.500 balık türünü içinde barındıran 'İstanbul Akvaryum'un da sahibi olan Nuhoğlu İnşaat, Ortadoğu' ya 'en büyük' akvaryumu kurmak üzere kolları sıvadı...

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Otep Ortadoğu Teknik Projelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Otep Ortadoğu Teknik Projelendirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bilgin tarafından kuruldu. 

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Daqaq ve Mohammed Saidoğlu tarafından kuruldu.

Ortadoğu’nun en iyisi yine Tabanlıoğlu oldu!

Ortadoğu’da tasarım yapan mimarların mesleki başarılarının ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği, bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Ortadoğu Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu.

Ortadoğu'lu yatırımcılardan Kanal İstanbul atağı!

Bölgede çok sayıda konut, ticari ve arsa stokuna sahip Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Ortadoğu’lu yatırımcılardan ortaklık teklifleri aldıklarını söyledi...

Ortadoğu’lu hastalar Türkiye’den mutlaka emlak alıyor!

Sağlık turizminde sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Liva Estetik, saç, sakal ve kaş ekimi için getirdiği Ortadoğu’lu hastaların Türkiye’den mutlaka emlak satın aldığını görünce, bu alana yatırım yapmaya başladı.

Kılıçoğlu Kiremit, Ortadoğu'da lüks konut pazarına yöneliyor!

Ortadoğu'dan ABD'ye kadar birçok ülkeye kiremit ihracatı yapan Kılıçoğlu Kiremit, lüks konut pazarına öncelik verecek. Genel Müdür Barış Y. Özaydemir, “Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da kaliteli konut pazarı yükseliyor. Buralarda villa pazarına hakimiz" dedi.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde 1310 adet konut yer alıyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Kere Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Esenyurt, Merkez Mahallesi, Doğan Araslı Caddesi'nde kuruldu.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor!

81 bin 443 metrekare arsa alanına sahip olan Resim İstanbul projesi Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor.

Koruma Kurulu, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'ndan şikayetçi olacak!

Kadıköy Belediyesi ile TCDD ve İstanbul 5 Numaralı Koruma Kurulu arasındaki kavga mahkemeye taşınıyor. 5 No'lu Kurul, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve restorasyon projesine onay vermeyen yetkililer hakkında dava açmaya hazırlanıyor...

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı'na katıldı!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak Fuarı'na katıldı. Mavi ve yeşilin buluştuğu Zekeriyaköy'de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy 106 konuttan oluşuyor.

ortadoğu akvaryum Nuhoğlu İnşaat Haberi

ortadoğu akvaryum Nuhoğlu İnşaat

ELİNDE keser ve çekiçle inşaatlardan çivi sökerek çocuk yaşta çalışmaya başlayan Ali Nuhoğlu, bugün önemli ve tematik projelere imza atıyor. Hukuk eğitimi almasına rağmen dede mesleği olan müteahhitlikte karar kılan Nuhoğlu dünyanın en büyük tematik akvaryumu 'İstanbul Akvaryum'un bir benzerini yurt dışında yapmak üzere çalışıyor. Ortadoğu ülkelerinden teklif aldığını söyleyen Nuhoğlu "Irak, Türkmenistan ve Libya'dan büyük bir akvaryum kurmamız için talepler geldi. 


Hepsinde 'en büyük' olma isteği var. 

100 milyon doların üzerindeki yatırımlar bunlar" dedi. Fikirtepe'de de 30 dönümlük arazi üzerinde 400 milyon liralık bir karma proj eye start verdiklerini anlatan Nuhoğlu, 1.500 konutluk bu projenin yam sıra Ankara'da da yeni bir yatırıma başlayacaklarım söyledi. Nuhoğlu ile hikayesini, yeni proje ve hedeflerini konuştuk.  Karadenizliler'in mesleki geleneğine uygun olarak inşaat işleriyle uğraşıyorsunuz....