29 / 04 / 2024

Ortadoğu’lu hastalar Türkiye’den mutlaka emlak alıyor!

Ortadoğu’lu hastalar Türkiye’den mutlaka emlak alıyor!

Sağlık turizminde sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Liva Estetik, saç, sakal ve kaş ekimi için getirdiği Ortadoğu’lu hastaların Türkiye’den mutlaka emlak satın aldığını görünce, bu alana yatırım yapmaya başladı.



Liva Estetik’in CEO’su Özgür Demir, uzun yıllar Avrupa Yakası’nda inşaat projeleri yapan Kayalar İnşaat’a ortak olarak, emlak sektöründeki bu potansiyeli kullanma kararı aldıklarını belirtti. Türkiye’ye Ortadoğu’dan her yıl 2 bin hasta getirdiklerini vurgulayan Demir, gelen her 10 Ortadoğulu hastadan birinin Türkiye’de emlak yatırımı yaptığını belirtti. Demir, “Hedefimiz Ortadoğu’da yakaladığımız ivmeyi, iç pazara yönlendirmek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak” dedi.


‘Ortadoğu’dan gelen misafirler, Avrupalı hastanın aksine tek başına değil,aileleriyle seyahat etmeyi tercih ediyorlar. Bu da demek oluyor ki harcamaları 4-5 katı daha fazla oluyor. Ülkemizi çok sevdikleri için emlak yatırımı yapıyorlar’ diye konuşan Özgür Demir, Liva Estetik ilk kurulduğu yıllarda Ortadoğulu hastalarını birçok farklı şirkete emlak yatırımı yapmaları için yönlendirdiklerini de söyledi.


Sağlık sektöründe yakaladıkları ivmeyi sürdürme kararında olduklarını da belirten Özgür, Kağıthane’de yaptığı hastane yatırımıyla iç pazarda da liderliğe oynuyor.


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SAĞLIK turizminde sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Liva Estetik, saç, sakal ve kaş ekimi için getirdiği Ortadoğu'lu hastaların Türkiye'den mutlaka emlak satın aldığını görünce, bu alana yatırım yapmaya başladı. Liva Estetik'in CEO'su Özgür Demir, uzun yıllar Avrupa Yakası'nda inşaat projeleri yapan Kayalar İnşaat'a ortak olarak, emlak sektöründeki bu potansiyeli kullanma kararı aldıklarını belirtti. Türkiye'ye Ortadoğu'dan her yıl 2 bin hasta getirdiklerini vurgulayan Demir, gelen her 10 Ortadoğulu hastadan birinin Türkiye'de emlak yatırımı yaptığını belirtti. Demir, "Hedefimiz Ortadoğu'da yakaladığımız ivmeyi, iç pazara yönlendirmek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak" dedi. 


Vatan




Haber Ege Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Türkiye'ye Ortadoğu'dan gelen hastaların, Avrupalılara göre genellikle aileleri ile birlikte geldiği yüzde 10'unun Türkiye'de emlak yatırımı yaptığı belirtildi.


Sağlık turizminde sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Liva Estetik, saç, sakal ve kaş ekimi için getirdiği Ortadoğulu hastaların Türkiye'den mutlaka emlak satın aldığını görünce, bu alana yatırım yapmaya başladı. 


HER YIL 2 BİN HASTA 

Liva Estetik'in CEO'su Özgür Demir, uzun yıllar Avrupa Yakası'nda inşaat projeleri yapan Kayalar İnşaat'a ortak olarak, emlak sektöründeki bu potansiyeli kullanma kararı aldıklarını belirtti. Türkiye'ye Ortadoğu'dan her yıl 2 bin hasta getirdiklerini vurgulayan Demir, gelen her 10 Ortadoğulu hastadan birinin Türkiye'de emlak yatırımı yaptığını belirtti. Demir, "Hedefimiz Ortadoğu'da yakaladığımız ivmeyi, iç pazara yönlendirmek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak" dedi. 'Ortadoğu'dan gelen misafirler, Avrupalı hastanın aksine tek başına değil aileleriyle seyahat etmeyi tercih ediyorlar. Bu da demek oluyor ki harcamaları 4-5 katı daha fazla oluyor. Ülkemizi çok sevdikleri için emlak yatırımı yapıyorlar' diye konuşan Özgür Demir, Liva Estetik ilk kurulduğu yıllarda Ortadoğulu hastalarını birçok farklı şirkete emlak yatırımı yapmaları için yönlendirdiklerini de söyledi. 



Ege Haber




Haber Son Saat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sağlık turizminde sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Liva Estetik, saç, sakal ve kaş ekimi için getirdiği Ortadoğulu hastaların Türkiye'den mutlaka emlak satın aldığını görünce, bu alana yatırım yapmaya başladı. Liva Estetik'in CEO'su Özgür Demir, uzun yıllar Avrupa Yakası'nda inşaat projeleri yapan Kayalar İnşaat'a ortak olarak, emlak sektöründeki bu potansiyeli kullanma kararı aldıklarını belirtti. Türkiye'ye Ortadoğu'dan her yıl 2 bin hasta getirdiklerini vurgulayan Demir, gelen her 10 Ortadoğulu hastadan birinin Türkiye'de emlak yatırımı yaptığını belirtti. Demir, "Hedefimiz Ortadoğu'da yakaladığımız ivmeyi, iç pazara yönlendirmek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak" dedi. 'Ortadoğu'dan gelen misafirler, Avrupalı hastanın aksine tek başına değil,aileleriyle seyahat etmeyi tercih ediyorlar. Bu da demek oluyor ki harcamaları 4-5 katı daha fazla oluyor. Ülkemizi çok sevdikleri için emlak yatırımı yapıyorlar' diye konuşan Özgür Demir, Liva Estetik ilk kurulduğu yıllarda Ortadoğulu hastalarını birçok farklı şirkete emlak yatırımı yapmaları için yönlendirdiklerini de söyledi. Sağlık sektöründe yakaladıkları ivmeyi sürdürme kararında olduklarını da belirten Özgür, Kağıthane'de yaptığı hastane yatırımıyla iç pazarda da liderliğe oynuyor. 


Son Saat



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

Saç, sakal ve kaş ekimi için Türkiye’ye gelen Ortadoğulu turistlerin gitmeden konut aldığını gören Liva Estetik şirketi emlak sektörüne girdi

Sağlık turizmi sektöründe hizmet veren Liva Estetik, saç, sakal ve kaş ekimi için getirdiği Ortadoğulu hastaların Türkiye’den mutlaka emlak satın aldığını görünce bu alana yatırım yapmaya başladı. Liva Estetik’in CEO’su Özgür Demir uzun yıllar Avrupa Yakası’nda inşaat projeleri yapan Kayalar İnşaat’a ortak olarak emlak sektöründeki bu potansiyeli kullanma kararı aldıklarını belirtti. 

Türkiye’ye Ortadoğu’dan her yıl 2 bin hasta getirdiklerini vurgulayan Demir, gelen her 10 Ortadoğulu hastadan birinin Türkiye’de emlak yatırımı yaptığını belirtti. Demir, “Hedefimiz Ortadoğu’da yakaladığımız ivmeyi iç pazara yönlendirmek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak” dedi. 

Aileyle geliyorlar


Ortadoğu’dan gelen misafirlerin, Avrupalıların aksine daha kalabalık seyahat ettiğini belirten Demir, “Genelde aileriyle seyahatlere çıkmayı tercih ediyorlar. Bu sayede harcamaları diğer milletlerden turistlerin aksine dört beş kat daha fazla oluyor. Ülkemizi çok sevdikleri için emlak yatırımı yapıyorlar. Şirketimiz zaten ilk kurulduğu yıllarda birçok Ortadoğulu hastayı farklı şirketlere emlak yatırımı yapması için yönlendirdik” şeklinde konuştu. Sağlık sektöründe yakaladıkları ivmeyi sürdürme kararında olduklarını da belirten Özgür, “Emlak alanındaki yatırımlarımızı büyüteceğiz. Hedeflerimiz ortaklıklarımızla birlikte daha da büyüyecek. Bunun yanında Kağıthane’de yaptığımız hastane yatırımımızla iç pazarda da liderliğe oynuyoruz” dedi.

Yeni Yüzyıl




Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Liva Estetik, Ortadoğulu hastalarının talebiyle gayri menkul sektörüne yatırım yaptı. Sağlık turizminde faaliyet gösteren Liva Estetik, saç, sakal ve kaş ekimi için gelen Ortadoğulu hastaların, Türkiye'den emlak satın aldığını görünce, bu alana yatınm yapmaya başladı. Liva Estetik'in CEO'su Özgür Demir, Avrupa Yakasında inşaat projeleri yapan Kayalar înşaat'a ortak olarak gayrimenkul sektörüne ilk adımı attıklarını duyurdu. 

10 HASTADAN BİRİ EV ALIYOR 
Türkiye'de Ortadoğu'dan her yıl 2 bin hasta geldiğini vurgulayan Demir, gelen her 10 Ortadoğulu hastadan birinin Türkiye'den emlak yaünmı yaptığını belirtti. Demir, "Ortadoğu'dan gelen misafirler, Avrupalı hastanın aksine, tek başına değil, aileleriyle seyahat etmeyi tercih ediyorlar. Bu da demek oluyor ki harcamaları 4-5 katı daha fazla oluyor. Ülkemizi çok sevdikleri için emlak yatırımı yapıyorlar" diye konuştu. 


Özgür Düşünce

Geri Dön