16 / 05 / 2024

özgür demir kimdir

özgür demir kimdir

Sağlık turizminde sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Liva Estetik, saç, sakal ve kaş ekimi için getirdiği Ortadoğu’lu hastaların Türkiye’den mutlaka emlak satın aldığını görünce, bu alana yatırım yapmaya başladı.

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Mungan kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Mungan kimdir? Özgür Mungan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özgür Mungan'ın biyografisi...

Özgür Peker kimdir?

Pekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker kimdir? Pekerler İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Özgür Demir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Demir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Özgür Bulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özgür Residence fiyat listesi!

Özgür Residence fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 2017 yılının ortalarında teslim edilmesi planlanan projede 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkanı bulunuyor.

Özgür Residence Gül İnşaat Projesi!

Toplam 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkandan oluşan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Özgür Residence Gül İnşaat Projesi Mart ayı sonunda satışa çıkacak.

Özgür Residence Mart sonunda satışta!

Gül İnşaat'ın Sefaköy'de hayata geçirdiği Özgür Residence Mart ayı sonunda satışa çıkıyor. Projede 1 oda 1 salon, ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Dilara Gür Narinç kimdir?

İzmir TMMOB İç Mimarlar Odası Başkanı Dilara Gür Narinç oldu. Peki, Dilara Gür Narinç kimdir? Dilara Gür Narinç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Dilara Gür Narinç...

Hızır Demir kimdir?

KC GROUP'un Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Demir kimdir? Hızır Demir, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Bugüne kadar hangi firmalarda hizmet verdi? İşte Hızır Demir..

Şehit Özgür Gümüş'ün inşaat halindeki evi yardımlarla tamamlandı!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, 15 yıldır inşaat halinde duran ve yapılan yardımlarla tamamlanan evini ziyaret etti.

Özgür Deniz Aydın 2. kez baba oldu!

Emlakkulisi.com satış ve pazarlama danışmanı Özgür Deniz Aydın ikinci kez baba oldu. Liv Hospital'da dünyaya gelen Nehir Bebek 48 santimetre boyunda ve 2 kilo 400 gram ağırlığında.

Adam Kule'de Özgür Şef ile barbekü partisi!

Adam Kule'de Özgür Şef ile barbekü partisi veriliyor. İstabul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen projede daire fiyatları 306 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

özgür demir kimdir Haberi

özgür demir kimdir

Liva Estetik’in CEO’su Özgür Demir, uzun yıllar Avrupa Yakası’nda inşaat projeleri yapan Kayalar İnşaat’a ortak olarak, emlak sektöründeki bu potansiyeli kullanma kararı aldıklarını belirtti. Türkiye’ye Ortadoğu’dan her yıl 2 bin hasta getirdiklerini vurgulayan Demir, gelen her 10 Ortadoğulu hastadan birinin Türkiye’de emlak yatırımı yaptığını belirtti. Demir, “Hedefimiz Ortadoğu’da yakaladığımız ivmeyi, iç pazara yönlendirmek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak” dedi.


‘Ortadoğu’dan gelen misafirler, Avrupalı hastanın aksine tek başına değil,aileleriyle seyahat etmeyi tercih ediyorlar. Bu da demek oluyor ki harcamaları 4-5 katı daha fazla oluyor. Ülkemizi çok sevdikleri için emlak yatırımı yapıyorlar’ diye konuşan Özgür Demir, Liva Estetik ilk kurulduğu yıllarda Ortadoğulu hastalarını birçok farklı şirkete emlak yatırımı yapmaları için yönlendirdiklerini de söyledi.


Sağlık sektöründe yakaladıkları ivmeyi sürdürme kararında olduklarını da belirten Özgür,...