02 / 10 / 2024

ortadoğu gayrimenkul yatırımcısı

ortadoğu gayrimenkul yatırımcısı

Sağlık turizminde sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Liva Estetik, saç, sakal ve kaş ekimi için getirdiği Ortadoğu’lu hastaların Türkiye’den mutlaka emlak satın aldığını görünce, bu alana yatırım yapmaya başladı.

Gayrimenkul yatırımcısının beklediği etkinlik başlıyor...

Gayrimenkul yatırımcıları son yıllarda yurt dışına özellikle de İngiltere'ye yönelirken, İngiltere'deki yatırım fırsatları 27-29 Eylül tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan lansmanda Türk yatırımcıların ayağına geliyor.

Son 4 yılda yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa oldu! Buradan arsa alanlara talih kuşu kondu!

Yatırımcılar, elindeki paraları değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Kimi yatırımcı ev, araba ve arsa alırken kimileri altın ve borsa gibi yatırım araçlarını tercih ediyor. Son 4 yılda yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı ise arsa oldu. İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımında işin kaymağını önce toprak yatırımcısı yer!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından gayrimenkul yatırımında pastadan en büyük dilimin toprak yatırımcısının yediğini açıkladı. İşte detaylar...

Altın uçmadı resmen fırladı! Altın yatırımcısı köşeyi döndü! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 17 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları rekora koşuyor. Altın uçmadı resmen fırladı. Altın yatırımcısı köşeyi döndü. Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 17 Temmuz Çarşamba altın fiyatları.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Dubai ve Kıbrıs!

Yaptığı açıklamada gayrimenkul ve emlak piyasasının toparlanma eğilimi gösterdiğini dile getiren Remax Revizyon Broker’ı Ramazan Sakallı, son dönemde yatırımcıların yeni rotasının Dubai ve Kıbrıs olduğunu söyledi.

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Borsa yatırımcısı 2023’de hayal kırıklığına uğradı! Borsada düşüş trendi ne zaman sona erecek? Kritik viraj neresi?

Seçim öncesi belirsizlikler orsa yatırımcısını tedirgin ediyor. Yıl başından bu yana endeksteki kayıp yüzde 20’ye ulaşırken, hisse bazında ise bu kayıplar çok daha yüksek seviyelerde. Endeksin seyrini ise seçim sonuçları belirleyecek. Uzmanlar ise yatırımcıları panik yapmaması konusunda uyarıyor.

Ne altın ne döviz! 3 ayda yüzde 24 kazandırdı! Yatırımcısı sevinçten havalara uçtu!

Yatırımcının son zamanlarda yine radarına giren gümüşteki yukarı yönlü hareket git gide artıyor. Yatırımcısına son 3 ayda yüzde 24’e yakın kazandıran bu değerli metalin 2023 senesinde son 9 yılın rekoru kıracağına kesin gözüyle bakılıyor. İşte gümüşle ilgili çok ilginç detaylar…

ortadoğu gayrimenkul yatırımcısı Haberi

ortadoğu gayrimenkul yatırımcısı

Liva Estetik’in CEO’su Özgür Demir, uzun yıllar Avrupa Yakası’nda inşaat projeleri yapan Kayalar İnşaat’a ortak olarak, emlak sektöründeki bu potansiyeli kullanma kararı aldıklarını belirtti. Türkiye’ye Ortadoğu’dan her yıl 2 bin hasta getirdiklerini vurgulayan Demir, gelen her 10 Ortadoğulu hastadan birinin Türkiye’de emlak yatırımı yaptığını belirtti. Demir, “Hedefimiz Ortadoğu’da yakaladığımız ivmeyi, iç pazara yönlendirmek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak” dedi.


‘Ortadoğu’dan gelen misafirler, Avrupalı hastanın aksine tek başına değil,aileleriyle seyahat etmeyi tercih ediyorlar. Bu da demek oluyor ki harcamaları 4-5 katı daha fazla oluyor. Ülkemizi çok sevdikleri için emlak yatırımı yapıyorlar’ diye konuşan Özgür Demir, Liva Estetik ilk kurulduğu yıllarda Ortadoğulu hastalarını birçok farklı şirkete emlak yatırımı yapmaları için yönlendirdiklerini de söyledi.


Sağlık sektöründe yakaladıkları ivmeyi sürdürme kararında olduklarını da belirten Özgür,...