19 / 05 / 2024

Ortadoğu Elması inşaat adres

Ortadoğu Elması inşaat adres

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Pourmasoomı, Mahdi Moayed, Hamed Borojerdi, Eiman Einy ve Peyman Eyni ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

İnşaat maliyetleri uçtu! İnşaat maliyet endeksi Temmuz'da ne kadar arttı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temmuz ayına dair inşaat maliyet endeksini bugün açıkladı. Peki temmuz ayında inşaat maliyet edeksi ne kadar oldu?, İnşaat maliyet endeksi arttı mı, düştü mü? İşte detaylar...

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Uğur Saral tarafından kuruldu.

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Mustafa İlhamı Hotamış tarafından kuruldu.

Ortadoğu Elması inşaat adres Haberi

Ortadoğu Elması inşaat adres

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Pourmasoomı, Mahdi Moayed, Hamed Borojerdi, Eiman Einy ve Peyman Eyni ortaklığında kuruldu.

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:

İnşaat ve inşaat malzemesi: Yürürlükteki mevzuata uymak kaydı ile inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapabilir, resmi ve özel inşaatlar, kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapabilir ve bu işlerle ilgili sözleşmeler yapabilir. Bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapabilir. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat, tesisat, elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunup, yerine getirebilir. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat, altyapı veüstyapı işleri, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif...