02 / 05 / 2024

ortadoğu kağıthane ön talep

ortadoğu kağıthane ön talep

Türkiye "ön talep" ile önce borsa alanında tanıştı. Hisselerini halka arz edecek şirketler, arz öncesi talep toplamaktaydılar. Proje satışa çıktığında ise öncelik ön talep formu dolduranlara veriliyor.

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Pourmasoomı, Mahdi Moayed, Hamed Borojerdi, Eiman Einy ve Peyman Eyni ortaklığında kuruldu.

Econ Valley Kağıthane ön talepte! Yeni proje!

Econ Valley projesi, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükselecek. Econ İnşaat imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. Fiyatlar ise metrekare bazında 9 bin TL'den başlıyor. 

Kağıthane Resim Modern 2018 fiyatlar!

Resim Modern projesi Ortadoğu Group tarafından Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde hayata geçirildi. Kağıthane Resim Modern 2018 fiyatlar kapsamında projedeki konutların fiyatları 259 bin TL'den başlıyor...

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern Evleri projesi için ön talepler toplanıyor. Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Resim Modern Kağıthane ön talep öncesi satışta! Yeni proje!

Ortadoğu Grup imzası ile Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern'de ön talep öncesi satışlar başladı.. 

Ege Yapı Kağıthane ön satış fiyatları!

Ege Yapı Kağıthane projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri bulunuyor. Projede lansman öncesi satışlara özel olarak yüzde 12 indirim avantajı bulunuyor...

Ortadoğu Grup tarihi kampanyasını Ekim ayına kadar uzattı!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerine gelen yoğun talepten dolayı kampanyayı ekim ayına kadar uzattı.

Ortadoğu Grup konut projelerinde tarihi fırsat!

Ortadoğu Grup, satışları devam eden Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projeleriyle destek verecek.

Ortadoğu Grup'tan Emlak Konut’un kampanyasına destek!

Emlak Konut’un 1 Ağustos’ta başlattığı kampanyaya Ortadoğu Grup da katıldı. Kampanyaya tüm projeleriyle katılma kararı alan Ortadoğu Grup, Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projeleriyle destek verecek.

Kağıthane Gürsel mahallesine mahalle konağı inşa ediliyor!

İlçedeki otopark sorununu ortadan kaldırmak ve her mahalleye bir mahalle konağı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’nde başlatmış olduğu Mahalle Konağı ve Otopark inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

ortadoğu kağıthane ön talep Haberi

ortadoğu kağıthane ön talep

Türkiye ön talep tanımlamasıyla önce borsa alanında tanıştı. Hisselerini halka arz edecek şirketler, halka arz edecekleri hisse miktarını ve fiyatını belirlemek için, arz öncesi talep toplamaktaydılar. Bugün bu yöntem hala sermaye piyasasında geçerliliğini koruyor. Yöntem biraz şekil değiştirse de gayrimenkul sektörüne de yerleşti. 


Gayrimenkulde proje geliştiricisi şirketler, yasal açıdan resmi satışları ancak ruhsat alımında başlatabiliyor. Bu nedenle resmi satış öncesinde talebi gözlemleyebilmek ve-veya mevcut alıcıları başka projeye kaptırmadan kayıt altına almak adına ön talep dönemi başlatıyorlar. 


Proje satışa çıktığında ise öncelik ön talep formu dolduranlara veriliyor. Böylece ön talepte bulunanlar proje satışa çıktığında lansman döneminden bile daha ucuz fiyatlarla konut sahibi oluyor, ayrıca konutlarda ilk tercihi yapma fırsatına da kavuşuyor. 


Ön Talep Başvurusu Nasıl Yapılıyor? 

Ön talepte bulunmak için projenin web sitesinde bulunan...