01 / 05 / 2024

Ortağı Murat Artu

Ortağı Murat Artu

“Konutun Gücü Adına!” başlığıyla gerçekleştirilen Konut Konferansı’nda konuşan Artu Mimarlık kurucu ortağı Murat Artu, günümüzde konutun yaşamak için değil kar elde etmek için alındığını savundu.

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin hasar tespitine ilişkin konuştu. Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Ev almak isteyenlere müjde! Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu!

Ev almak isteyenlere son dakika müjdesi geldi. Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu... İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamaları...

Orta gelire yönelik konut hamlesinde tarih belli oldu! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! Konut kredisi kampanyası geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubuna yönelik konut hamlesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projelerinin bilindiği gibi temelleri atıldı. Sırada orta gelir grubuna yönelik çalışmalar var. Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıklamalarından sonra TOKİ orta gelir grubu araştırılamaya başlandı.

Ev almak isteyen orta gelirliler için yeni konut kampanyası! 81 ili kapsayacak! Tam 100 bin konut...

Dar gelirli vatandaşlar için başlatılan konut, iş yeri ve arsa kampanyasının ardından şimdi de orta gelirliler için düğmeye basıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelirliler için sosyal konut kampanyası müjdesinin detaylarını açıkladı.

Bakan Kurum’dan orta gelirli aileler için ucuz konut müjdesi! Canlı yayında açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ projeleri ile ilgili olarak canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Kurum, orta gelirli kişiler için yakında yeni bir proje olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Kasım'da açıklanacak! Orta gelirliler için konut kampanyası yolda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta ve üstü gelir grubu için konut kampanyası ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki orta ve üstü gelir grubu için konut kampanyası ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum’dan orta gelirliler için yeni konut müjdesi! Tarih verildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kampanyası sonrasında bu defa orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geldiğini açıkladı. İşte detaylar…

Finans uzmanları gram altının 1000 lirayı ne zaman aşacağını açıkladı! Gram altınlarını bozdurmayı düşünenler dikkat

Biz Finansal Danışmanlık Kurucu Ortağı Murat Özsoy altın piyasasındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Yüksek Mimar Murat Artu vefat etti!

Yüksek Mimar Murat Artu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İzmir'deki orta hasarlı bina sayısı 511!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamara, "Ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık bina sayımız 506'ya, 4 bin 239 bağımsız bölüme ulaşmıştır. 5 bin 119 binamız az hasarlı, 511 binamız da orta hasarlıdır." dedi.

Orta hasarlı binalarımıza güçlendirme yapılarak girilebilir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki depremde orta hasarlı olduğu belirlenen binalara güçlendirme yapılarak girilebileceğini belirtti.

Ortağı Murat Artu Haberi

Ortağı Murat Artu

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen 6. Konut Konferansı bu yıl “Konutun Gücü Adına!” başlığıyla gerçekleştirildi. Konferansta konuşan Artu Mimarlık Kurucu Ortağı Murat Artu, konutun artık yaşamak için yapılan bir obje olmaktan çıkıp alınıp satılan ticari bir nesneye dönüştüğünü söyledi. 


Dünya



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


YAPI, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının temsilcilerinin bir araya geldiği "6, konut Konferansı " gerçekleştirildi. Konferansta konuşan Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık, İstanbul'da ev için metrekare başına harcanan paranın 2 bin 60 lira olduğunu belirtirken "Vatandaşlar aldığı evin borcunu ödemek için tiyatro, sinema ve tatil gibi ihtiyaçlarını sürekli erteliyor, evden işe, işten eve gidip gelerek adeta robotlaşıyor. Bu rakam Türkiye genelinde 1690 lira civarında" dedi. 


Şok



Haber PR ajansından şu şekilde yayınlandı;


Yapı Endüstri merkezi tarafından düzenlenen...