30 / 04 / 2024

Ortahisar Belediyesi projeleri

Ortahisar Belediyesi projeleri

TRABZON tarihî Kemeraltı Çarşısı, Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle yenileniyor. Ortahisar Belediye Meclisinde dün görüşülen proje, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak! İhalesi 27 Nisan'da!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Nisan 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

O ilde 11 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 27 Aralık'ta! 

Trabzon ili Ortahisar Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pınaraltı Mahallesi'nde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Ortahisar Belediyesi kentsel dönüşüme giriyor!

Ortahisar Belediyesi'ne devredilecek, sonrasında Çevre Bakanlığının da desteği ile yeni dönüşüm projelerine başlanacak.

Ortahisar'ın imar sorunları konuşuldu!

Trabzon'un Ortahisar Belediyesi'nin düzenlediği İmar Çalıştayı gerçekleşti. Çalıştayda imar sorunu ele alındı.

Ortahisar Belediyesi projeleri Haberi

Ortahisar Belediyesi projeleri

TRABZON tarihî Kemeraltı Çarşısı, Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle yenileniyor. Ortahisar Belediye Meclisinde dün görüşülen proje, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. "Suk-i Sultani" adlı projeye göre çarşı tarihî görünüme kavuşturulacak. Projenin masraflarının yüzde 75'ini Belediye, 25'ini ise mülk sahiplerinin karşılayacağı belirtildi. 

RUHSATSIZ, KAÇAK KATLAR NE OLACAK? 

Projeyle ilgili çekincelerini dile getiren MHP'li Belediye Meclis Üyesi Ayşe Kabadayı, "Projenin uygulama aşamasında bir takım sıkıntılar doğacağı konusunda endişem var. Burada ruhsatsız, kaçak kat yapmış binalar var. Bunlarla ilgili uygulama yapılırken bütününü esas aldığınızda sıkıntı yok. Ancak ruhsatsız olan kaçak kat olan binalarla ilgili uygulama nasıl yapılacak? Bunlara maddî kaynak sağlanamaz. Yasal olarak kaçak yapılmış, mevzuata aykırı yapıyla ilgili tasarruf olamaz. Onun ya yasal hâle getirilmesi ya da yıkılması gerek. Bu konuyla...