02 / 05 / 2024

Ortahisar okulları

Ortahisar okulları

Ortahisar Belediyesi, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının 29 Eylül Pazartesi günü açılmasıyla birlikte ilçedeki bütün okullarda yeni eğitim yılının hazırlıklarını tamamladı.

Ortahisar Yıldız Myworld 4 teslim tarihi!

Trabzon Ortahisar'da yükselen Yıldız Myworld 4 projesinde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Yıldız Myworld 4 Ortahisar projesinde kişiye özel ödeme imkanları sağlanıyor...

Milli Eğitim Bakanlığı okulları renklendiriyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen ve öğrenci motivasyonunu arttırmak için rengarenk okullar inşa edecek. Gri, iç karartan, betonarme yapılar tarihe karışacak

Metin Genç, Trabzon Ortahisar'daki projeleri anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye başkanlığının ikinci yılını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Genç, ele alınan ve yapımı devam eden projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

TOKİ Trabzon Ortahisar Pelitli 41 iş yeri ihalesi 26 Mayıs'ta!

TOKİ Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pelitli mahallesi'nde 41 adet iş yeri ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 26 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Turgut Dedeoğlu'ndan Ortahisar'daki dönüşüme destek sözü!

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, İller Bankası Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Dedeoğlu, İller Bankası'ndan Trabzon'da finanse edilen birçok projenin bitirildiğini ve bazılarında ise çalışmaların devam ettiğini söyledi.

MEB yeni inşa edilecek okulların tasarımını tamamladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni inşa edilecek okullara ilişkin tasarımı tamamladı. Yeni inşa edilecek okullar, öğrencilerin zevkine göre tasarlandı. Binalar artık renkli olacak. Okul bahçelerinde futbol-basketbol sahası, salıncak ve tahterevalliler olacak.

Trabzon Ortahisar'da 24 milyon TL'ye satılık bina!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar Kemerkaya Mahallesi'nde bulunan 7 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 24 milyon TL olarak belirlendi.

Nijerya Lagos'a yüzen okullar inşa edildi!

Nijerya, Lagos'taki Makoko halkı için yüzen okullar inşa edildi. Kentsel dönüşümü amaçlayan proje, NLE adlı mimarlık kuruluşu tarafından yürütüldü. Üç katlı yapılar, 256 plastik varilin üzerine yapıldı.

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi, Çukurçayır ve Soğuksu mahallelerinde bulunan niteliksiz tarım arazilerinin konut yapımına açılması için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan izin istedi.

Doğa Okulları'nın Akıllı Okul'u açıldı!

Türkiye'nin makineler arası iletişim (M2M) donanımına sahip ilk "Akıllı Okul"u Doğa Okulları bünyesinde açıldı. Doğa Okulları Ataşehir Bilim Kampüsü, Turkcell teknolojisiyle "Akıllı Okul"a dönüştürüldü.

Işık Okulları'ndan Ispartakule Kampüsü'ne yeni lise!

FMV Işık Okulları, okul sayısını artırarak 2016- 2017 eğitim öğretim dönemine Ispartakule Kampüsü'ne yeni açacağı liseyi de ekliyor. Işık okulları öğrencilerini çok yönlü dünya vatandaşları olarak topluma kazandırmayı amaçlıyor.

Trabzon Ortahisar'da İlk Yardım Eğitim Merkezi açıldı!

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında milli eğitim kurumları içerisinde Türkiye’nin ilklerinden biri olan “İlk Yardım Eğitim Merkezi” Ortahisar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açıldı.

Mektebim Okulları kampüs sayısını 4 yılda 100'e çıkarmayı hedefliyor!

Özel okul sektörünün önümüzdeki yıllarda hızlıca büyüyeceğini belirten Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko “35 olan kampüs sayımızı 4 yılda 100’e çıkarmayı hedefliyoruz.

Ortahisar okulları Haberi

Ortahisar okulları

Ortahisar Belediyesi, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının 29 Eylül Pazartesi günü açılmasıyla birlikte ilçedeki bütün okullarda yeni eğitim yılının hazırlıklarını tamamladı.


Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olması dileğini ileten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilkokul, ortaokul ve liselerde her türlü eksikliklerin tamamlanmaya çalışıldığını belirterek, ilçe sınırları içerisinde bulunan 57 okulda başta fiziki mekan ihtiyacı olmak üzere, boyama, peyzaj, ilaçlama, araç gereç yardımı, korkuluk, oyun alanları, çöp konteyneri, oturma bankları ve spor alanı ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi.Yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmenlerin eğitim ve öğretim faaliyetlerini noksansız bir şekilde yerine getirebilmesi ve öğrencilerin de bu faaliyetlerden verimli bir şekilde faydalanması için her türlü tedbirin alındığını kaydeden Başkan Genç, yıl içinde ortaya çıkabilecek sıkıntı ve ihtiyaçların da giderilmesi için de...