04 / 05 / 2024

Ortak Kullanımlı Yolcu İşleme Sistemi sıta

Ortak Kullanımlı Yolcu İşleme Sistemi sıta

TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali'nde, tüm bilgi-işlem ve havalimanı yönetim sistemleri altyapısı TAV Bilişim'in yeni nesil teknolojileriyle hizmet veriyor...

BİM’de tek kullanımlık masa örtüsü 25 TL’ye, mangal kömürü 140 TL’ye, dilimli sucuk 59,75 TL’ye düştü!

BİM Market’in 23 Mayıs Salı günü indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken tek kullanımlık masa örtüsü 25 TL’ye, mangal kömürü 140 TL’ye, dilimli sucuk 59,75 TL’ye düşecek. İşte 23 Mayıs tarihli BİM fiyat listesi

Ortak kullanım alanı işgali ihtarname 2021!

Herhangi bir site ya da apartmanda yaşayanların ortak alanlarda birbirlerine karşı anlayışlı olmaları ve kurallara uymaları gerekiyor. Peki apartman ortak alanlarının izinsiz işgalinde ne yapılır? İşte ortak kullanım alanı işgali ihtarname hazırlama...

Apartman ortak kullanım alanı işgali!

Bir site ya da apartmanda oturanların ortak alanlarda birbirlerine karşı anlayışlı olmaları ve kurallara uymaları gerekiyor. Peki apartman ortak alanlarının izinsiz işgalinde ne yapılır? İşte apartman ortak kullanım alanı işgali...

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Ortak yaşam alanları, konut sahipleri için tehdit mi?

Büyük şehirlerde yaşamanın maliyeti her geçen gün hızla artıyor. Ortak paylaşımlı yaşam alanlarının bu sorunu çözmesi planlanıyor. Ortak konut konsepti

Perakendeci caddelere dönüyor, ofislerde ortak kullanım artıyor!

Koronavirüs gayrimenkul sektöründe iki yeni trendi ortaya çıkardı. Perakendeci caddelere geri dönüyor ve ofislerde ortak kullanım artıyor.

Yüz binlerce kişinin yaşadığı sitelerde corona tedbiri: Ortak alanlar kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. yönetiminde yer alan ve yüz binlerce kişinin yaşamını sürdürdüğü 53 sitede corona virüs salgınına karşı ortak kullanım alanları kapatıldı...

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Apartman ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Apartman bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarıyan yerleri ortak yerler oluyor. İşte apartman ortak kullanım alanları yönetmeliği..

İzmir Ödemiş'e yeni halı sahalar yapılıyor!

Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Ödemiş’e halı sahalar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan iki yeni ortak kullanımlı halı saha için yerinde incelemeler yapıldı.

Manisa Kabaçınar Müfrezesi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yeni itfaiye müfrezesi tamamlanmasının ardından, Dağmarmara Grubu mahallelerinin ortak kullanımına sunulacak.

Creavit, Dual ikili lavabosu ile modern bir çözüm sunuyor!

Modern, şehirli ev düzenlerine uyum sağlayabilmek için küçülen metrekareleri, hane halkı için efektif ortak kullanım alanlarına çevirebilmeliyiz.

Ankara Çankaya'da ibadethaneler yenileniyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde bulunan resmi kurumlardaki tadilat ve yenileme çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların ortak kullanım alanı olan ibadethanelerde de çalışmalara hız verdi.

Ortak Kullanımlı Yolcu İşleme Sistemi sıta Haberi

Ortak Kullanımlı Yolcu İşleme Sistemi sıta


TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali'nde, tüm bilgi-işlem ve havalimanı yönetim sistemleri altyapısı TAV Bilişim'in yeni nesil teknolojileriyle hizmet veriyor.


TAV açıklamasına göre, TAV Bilişim Hizmetleri, İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde tüm bilişim altyapı ve havalimanı yönetim sistemlerini son teknolojik ürünlerle donattı.


İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde yolcu işleme ve bagaj eşleştirme teknolojilerinde, havacılık sektörünün bilişim alanında önemli şirketlerinden SITA ile işbirliği yapan TAV Bilişim, yolcuların konfor, hız ve güvenlik ile seyahat etmelerini hedefledi. Böylece bagaj işlemede kapasite saatte 5 bin bagaja çıktı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran, TAV Grubu olarak İzmir'de teknolojisi ve mimarisiyle gelecek 20 yıla uygun bir terminal inşa ettiklerini belirterek, "TAV...