07 / 05 / 2024

Ortaköy trafiği

Ortaköy trafiği

2002 yılında inşa edilen Ulus bağlantı yolu ile Ortaköy'deki trafik yoğunluğu azalacakmış. Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu'nun girişimiyle inşa edilen bağlantı yolu ''by pass'' görevi üstlenecekmiş.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Apartman yöneticiliği kanunu nedir? Apartman yöneticiliği ücreti hesaplaması!

Apartman sakinlerinin ortak kararıyla seçilen apartman yöneticiliğini kanunu bulunur. Apartman yöneticiliği yapacak kişilerin, bu kanuna uymaları gerekir. Yöneticinin, apartman yöneticiliği kanununa uyması hem kendisi için hem de yönetimi devraldığı bina yönetimi için faydalıdır.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Ortaköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesi 1681 ada 109-179 Parseller ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Emlak Konut GYO Ortaköy arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy'de satışa çıkardığı arsasının kazananı Pasifik Grup oldu. Emlak Konut GYO ve Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı arasında imzalar atıldı...

25h Hotel Ortaköy'e mi geliyor?

Fitaş Sineması'nın sahibi olan Akdemir Ailesi, 25h Hotel'i Ortaköy'e getirmek için düğmeye bastı.

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy arsasına 2.6 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu gerçekleşti. Pasifik Gayrimenkul ihaleye en yüksek teklifi veren şirket oldu...

Emlak Konut GYO Ortaköy ihalesinin 2. oturumu 11 Mart'ta!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ikinci oturumu 11 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy arsasına 12 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalenin 1. oturumuna 12 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Ortaköy'deki arsasını satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'ni ihale ediyor. İşin ihalesi 5 Mart 2021 Cuma günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

Ortaköy 1/5000 ve 1/100 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Ortaköy trafiği Haberi

Ortaköy trafiği

 


Ortaköy nefes alacak


Başkan Namoğlu'nun girişimiyle inşa edilen Ulus bağlantı yolu ile bölgedeki trafik yoğunluğu azalacak. Hemen her saatte yaşanan keşmekeş bitecek..


    SAHİLİNDEKİ çay bahçeleri, balık lokantaları ve kafeleri ile kentin önemli çekim alanlarından biri olan ve özellikle hafta sonları İstanbulluların akınına uğrayan Ortaköy'de trafik çilesi bitiyor. Beşiktaş'tan başlayan ve Rumeli Feneri'ne kadar giden sahil yolundaki trafikte ilk ''düğüm'' noktası olma özelliğini de taşıyan Ortaköy'de, ''by pass'' görevi üstlenecek alternatif bir yol inşa ettiren Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu semte nefes aldıracak bu yolun açılışını yapmaya hazırlanıyor.

    Namoğlu Ortaköy'ün ardından dört ayrı noktada daha alternatif yol güzergahı...