07 / 05 / 2024

ortaköyden balmumcuya park projesi

ortaköyden balmumcuya park projesi

Zeynel Abidin Okul'un göreve gelmesi durumunda Beşiktaş'ta kentsel dönüşümle birlikte hayat bulacak bir diğer projesi de meydan projesi olacak. Ortaköy'den Balmumcu sırtlarına kadar olan alanı dev bir parka dönüştüreceklerini söyledi...

İzmir’den ortak akıl çağrısı 'İzmir Zamanı' ile dönüşüm hızlanacak!

İzmir Zamanı ortak akıl çağrısı, daha iyi bir yaşam için sadece binaları, park ve caddeleri değil; ticareti, tarımı, turizmi, kültür ve sanatı, hayatın tüm alanlarını tasarlamaya yönelik, çığır açan fikirleri İzmir’e davet ediyor.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Park Mozaik projesinde yüzde 0,79 faiz kampanyası!

Tepe ve Mesa'nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik projesinde yüzde 0,79 faizle ödeme fırsatı sunuluyor...

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik B Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri olan  TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesi B Blok'ta yaşam başladı.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Park Mozaik'te A Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesinin yüksek binalarından A Blok’ta yaşam 18 Haziran’da başladı.

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Gayrimenkulde sertifika dönemi Park Mavera 3 ile başladı!

Küçük yatırımcıya büyük gayrimenkul projelerine ortak olma imkanı sunuluyor. İlk Gayrimenkul Sertifikası İstanbul Başakşehir’de bu yılın Şubat ayında inşaatına başlanan Park Mavera 3 projesi ile halka sunuluyor. Projede talep toplama dönemi, 29 - 31 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılmasına itiraz!

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ortak itiraz geldi. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Türkiye'nin en büyük doğal sit alanı olma özelliğine sahip.

Park Mavera 2 evleri nerede?

Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Park Mavera 2 projesi, 556 konut ve 252 ticari üniteden oluşuyor. Peki, Park Mavera 2 evleri nerede?

Park Mavera 2.etap 20 yıl vade kampanyası!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Park Mavera 2. Etap projesi Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti Kampanyası'na destek verdi...

ortaköyden balmumcuya park projesi Haberi

ortaköyden balmumcuya park projesi

Zeynel Abidin Okul'un göreve gelmesi durumunda Beşiktaş'ta kentsel dönüşümle birlikte hayat bulacak bir diğer projesi de meydan projesi olacak. "Büyükşehir'le yaptığımız görüşmeler sonucunda Beşiktaş'ta bir meydan projemiz var" diyen Okul, projeyi şu şekilde anlattı: "Meydan projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek, biz de bunu hızlandıracağız. Beşiktaş Meydanı'ndaki köprü kaldırılarak, Barbaros Bulvarı köprünün olduğu yere doğru kaydırılacak. Bu meydan düzenlemesiyle beraber, Beşiktaş halkının yararlanacağı dünya standartlarında bir alan oluşturacağız. Bu alanla beraber tarihi Sinan Paşa Camii ve Barbaros Hayrettin Paşa türbesinin bulunduğu alan tamamen ortaya çıkacak. Böylece tarihi dokunun Boğaz'la buluştuğu bir meydan yaratacağız." Yaşanmak istenen ilçe Dönüşüm sadece Beşiktaş'ın meydanı ile sınırlı kalmayacak. 


Ortaköy'den Balmumcu sırtlarına kadar olan alanı da dev bir parka dönüştüreceklerini söyleyen Okul, "Kafeteryalar, sosyal alanlar, seyir...