10 / 05 / 2024

Oruç Kanberoğlu

Oruç Kanberoğlu

Kanberoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oruç Kanberoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde kuruldu.

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ersoy Kanberoğlu tarafından kuruldu.

PttAvm'den ayçiçek yağ indirimi! Torku, Yudum, Oruçoğlu, TMO 5 kiloluk yağ fiyatları dibi gördü! İşte fiyat listesi...

PttAvm Torku, Yudum ve Oruçoğlu firmalarının ayçiçek yağ fiyatlarında indirim yaptı. Bu markaların 5 kiloluk, 1 kiloluk ayçiçek yağ fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. Peki PttAvm'de ayçiçek yağ fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun ölümünde yeni gelişme!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Oruçoğlu'nun katilinin bugün ortaya çıkması bekleniyor.

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde şaşırtan gözaltılar!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde bulunan gayrimenkul zengini kadının ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Nazmiye Oruçoğlu(45) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişi adliyeye sevk edildi.

Gayrimenkul zengini kadına ölüm tuzağı!

İstanbul’da oturan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu’ndan acı haber geldi. Kağıthane'de eski bir minibüsün bagajında bulunan cesedin Oruçoğlu’na ait olduğu belirlendi.

FKN Tarım ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FKN Tarım ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu. 

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arzu Azgın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hanca Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hanca Yapı Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Önder Oruçoğlu tarafından kuruldu.

Bursa Yenişehir Z-Kütüphanesi açıldı!

Bursa Yenişehir'de yapılan "ZKütüphane" TOKİ Orhangazi Ortaokulu'nda faaliyete geçti. Kütüphaneyi yapan müteahhit Şeref Oruçoğlu'na teşekkür plaketi takdim edildi.

Zonguldak Kilimli'de hastane sorunu çözüldü!

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kilimli'de ki sağlık yatırımları hakkında bilgiler veren Karberoğlu, hastane yapımı için arsa sorununu çözdüklerini belirtti.

Eduka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Kanberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, Kağnı Sokak'ta kuruldu.

Oruç Kanberoğlu Haberi

Oruç Kanberoğlu

Kanberoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oruç Kanberoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde kuruldu.


Kanberoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...