24 / 07 / 2024

osb alan özellikleri

osb alan özellikleri

Organize sanayi bölgesi alan belirlenmesi ve alan özellikleri Organize sanayi bölgeleri yer seçimi yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Peki, organize sanayi bölgesi alan özellikleri nelerdir?

OSB'de yer alan parsellerle ilgili yönetmelik tamamen değişti! Bu şartları taşıyan tapuyu alabilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) Yer Alan Parsellerin Tamamen veya Kısmen Bedelsiz Tahsisine Dair Yönetmelik'te değişikliğe gidildi, bu şartları taşıyan tapuyu aşabilecek. İşte detaylar...

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Belediye tam 5 taksitle arsa satacak! OSB alanında arsa arayanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Aksu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Fiyat performans ürünü Honor Pad V8 özellikleri belli oldu!

Daha önce üst düzey versiyonu da tanıtılan Honor Pad V8, uygun fiyatlı tablet alanındaki yerini aldı. İşte modelin ortaya çıkan özellikleri.

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 9.764 TL! Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Daha çok ev hanımlarının en çok ihtiyaç hissettiği ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri ve detayları sürekli merak konusu oluyor. Biz de sizin için Vestel bulaşık makinesine ilişkin ayrıntıları araştırdık.

Vestel BM 5001 Retro Siyah 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9.539 TL! Özellikleri neler? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden biri durumuna gelen bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. İşte Vestel Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgiler...

Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi 9249 TL! Özellikleri neler? 10 Mart 2023 fiyat listesi

Daha çok ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri ve ayrıntıları devamlı merak konusu oluyor. Biz de sizin için Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili detayları araştırdık.

Vestel BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 9249 TL! Özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Daha çok ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri ve detayları sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin için Vestel BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi’yle ilgili detayları araştırdık.

Vestel BM 4202 S WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi 7548 TL! Özellikleri neler? 3 Mart 2023 fiyat listesi

Her evin en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşyaları arasında yer alan ve daha çok ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin için Vestel bulaşık makinesiyle ilgili detayları araştırdık.

Vestel BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 8300 TL! Özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Her evin en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşyaları arasında yer alan ve özellikle ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin Vestel BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili

Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 7.835 TL! Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve özellikle ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünleri arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri

Vestel BM 5001 Retro Kırmızı 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9.700 TL! Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve özellikle ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden biri durumuna gelen bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin Vestel BM 5001 Retro Kırmızı 5 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri

Vestel BM 5001 G 5 Programlı Bulaşık Makinesi 10 bin TL! Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve özellikle ev kadınlarının en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden biri durumuna gelen bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin Vestel BM 5001 G 5 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri derledik. İ

osb alan özellikleri Haberi

osb alan özellikleri

Organize sanayi bölgesi özellikleri!

Organize sanayi bölgeleri yer seçimi yönetmeliği gereğince, 1/100.000 ve/veya 1/25.000 ölçekli eşik analizi haritasında, hiçbir kurum ve kuruluşun yatırım ve proje alanına girmeyen, eğim ve jeolojik açıdan yapılaşmaya elverişli olan, varsa çevre düzeni planı, nazım imar planı kararlarına uygun olan alanlar, Bakanlık tarafından gerekli görülen tüm incelemeler sonucunda OSB kurulabilecek alan/alanlar olarak belirleniyor.


Belirlenen alan/alanların sınırları, 1/100.000 ve/veya 1/25.000 ölçekli eşik analizi haritasına ve ilgili kadastro müdürlüğünden temin edilen kadastral pafta suretine işlenir.


4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununun 26 ncı maddesine göre özel hukuk tüzel kişilerince veya gerçek kişilerce kurulması talep edilen ve mülkiyeti kendisinde bulunan Özel OSB yeri olarak önerilen alanın uygunluğu hakkında da bu madde hükümleri uygulanır.


Alan/alanların özellikleri

(1) Alan/alanların özellikleri;

a) Mevkii,

b) Şehir merkezine uzaklığı ve...