05 / 07 / 2024

Osb toplantısı

Osb toplantısı

Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ortaklaşa düzenlediği Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, Islah OSB süreci hakkında bilgilendirme toplantısı Bursa Holiday Inn Otel'de gerçekleştirildi.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Artvin Arhavi OSB için istişare toplantısı yapıldı!

Artvin – Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Şeref Aydın da katıldı...

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas OSB projesi halk toplantısı 2 Haziran'da!

Ağrı ili Diyadin ilçesi sınırları içerisinde Diyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş tarafından yapılması planlanan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi projesi halk toplantısı 2 Haziran'da.

Malatya Tarıma Dayalı İhtisas OSB projesi halk toplantısı 5 Mayıs'ta!

Malatya ili Yazıhan ilçesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Valiliği tarafından yapılması planlanan Malatya Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili halk toplantısı 5 Maıs 2015'de gerçekleşecek.

Merzifon OSB'de çevre ve imar toplantısı yapıldı!

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda Çevre ve İmar konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı!

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 31 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Edremit'te Gıda İhtisas OSB için İmar Planları'nın başlatılmasına karar verildi.

OSB toplantısında satış fiyatları değerlendirildi!

Organize Sanayi Bölgesine ait 2014/1 inci Dönem Parsel Durum Komisyon toplantısı İscehisar Mermer İhtisas OSB Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda, OSB' lerde verilen Tapular, İnşaat ruhsatları, Yapı Kullanma İzinleri, İş Yeri Açma ve Çalışına Ruhsatlar

BOSBİ Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı yapıldı!

Bergama OSB (BOSBİ) Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) gerçekleştirildi. İZKA'dan alınan 2 milyon liralık destekle BOSBİ'nin yağmur suyu, pis-temiz su hattının inşaatı ve yol hafriyatlarının tamamlanak..

Söke OSB'de yılın son toplantısı yapıldı!

Söke OSB'de yılın son toplantısı yapıldı. Söke OSB idari binasında gerçekleşen 2014 yılının son Müteşebbis Heyeti toplantısı, Aydın Valisi Erol Ayyıldız Başkanlığı'nda basına kapalı olarak yapıldı.

Özak GYO genel kurul toplantısı yapıyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, olağanüstü genel kurul toplantısını 24 Aralık 2013 Salı günü saat 14.00 'te İkitelli OSB Mah. Özak Cad. 34Portall Plaza No:1D/18 Başakşehir – İstanbul adresinde gerçekleştirecek...

İş GYO Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2013 Salı günü yapılacak...

Osb toplantısı Haberi

Osb toplantısı

Bilgilendirme toplantısında KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, BTSO Yönetim Kurulu üyesi İlker Duran ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan'ın yanı sıra, KSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Nilüfer Belediyesi'nden üst düzey yöneticiler, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri ve Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri ile çok sayıda Kayapalı sanayici yer aldı. 


GÖZ GEÇİRİLDİ 

Toplantının açılış konuşmasını yapan KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, Ağustos ayında Islah OSB olma statüsünü kazandıklarını belirterek, "Islah OSB sürecinden OSB'ye geçme aşamasında hepimizin yapması gereken hükümlülükleri gözden geçirelim istedik. Yola çıktığımız bu OSB sürecini hızlı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. 

Bunun böyle bir toplantıyı tertipledik" dedi. Toy, Islah OSB sürecinde Kayapalı firmaların yerine getirmesi gereken yükümlülüklerin olduğunun altını çizerek, "Yükümlülükler yazılı olarak herkese bildirildi. Ama...