15 / 05 / 2024

OSKİ Ulubey

OSKİ Ulubey

Ordu'da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey'e son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı.

Başkentte imarlı 5 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara'da Battalgazi, Gültepe ve Ulubey Mahallelerinde bulunan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gültekin tarafından kuruldu.

TOKİ Uşak Ulubey 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Ulubey’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Ulubey’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi...

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köse tarafından kuruldu.

Ulubey Arsa Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Arsa Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Fehmi Ulubey tarafından kuruldu.

Ulubey Gemi Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Gemi Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Karakurt tarafından kuruldu.

Uşak'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Uşak İli, Ulubey ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ulubey Teknik Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Teknik Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turan Uranç tarafından kuruldu.

Uşak'ta arazi toplulaştırma kararı!

Uşak Ulubey'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi!

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Uşak Ulubey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey TOKİ 2019 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Uşak Ulubey alt gelir grubu TOKİ başvuru tarihleri!

Uşak Ulubey alt gelir grubu TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 30 adet konut bulunuyor.

OSKİ Ulubey Haberi

OSKİ Ulubey

Ordu'da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey İlçesine son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı. 


MEVCUT TESİS İHTİYAÇLARA CEVAP VEREMİYORDU 

Ulubey ilçesinde mevcut içme suyu arıtma tesisi eski teknoloji sistemlerin uygulandığı ve hantal bir yapıda hizmet vermekteydi. Yavaş kum filtreli havuza sahip tesis özellikle yaz aylarında bulanıklık nedeniyle yeterli ve kaliteli içme suyu temin edememekteydi. 


TESİSİN KAPASİTESİ 3 BİN 500 M3/GÜNDEN, 7 BİN M3/GÜN' E ÇIKARILDI 

OSKİ Genel Müdürlüğü 2014 yılında kurulum ve kurumsallaşma çalışmalarını sürdürürken bir yandan saha ve yatırım faaliyetlerine de hemen başladı. İlk ele aldığı yerlerden biri olan Ulubey ilçesi içme suyu arıtma tesisinin yavaş kum filtreli havuzları yıkılarak yerine hızlı kum filtreli havuzlar inşa...