03 / 05 / 2024

OSKİ

OSKİ

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Ordu'ya 26 bin 793 metre isale hattı yapılıyor. Yapılmakta olan isale hattının 10 bin metresi tamamlandı.

Ordu Gölköy'de içme suyu isale hattında ilk kazma vuruldu!

OSKİ Genel Müdürlüğü 2015 yatırım programı dahilinde, Ordu'nun dört bir yanında projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

OSKİ'de 29 İçme Suyu Arıtma Tesisleri'nde sistem değişti!

OSKİ içme suyu arıtma tesislerinde, gaz klor sisteminden sıvı klor sistemine geçildi. Suyun dezenfeksiyon işlemi için gaz klorun en yaygın kullanılan klor çeşidi olduğu belirtildi.

OSKİ, yeni içme suyu projeleri için çalışmalarını sürdürüyor!

OSKİ, gerçekleştirdiği projelerde, inşa ettiği tesisleri hizmete açmayı sürdürüyor. Özellikle "Su Alma Yapısı ve Fosseptik İnşaatı" iki ay gibi kısa bir sürede yapımı bitirilerek, bölgenin su ihtiyacını karşılamaya başladı.

Ordu'da altyapı sorunu eksik hatların tamamlanmasıyla çözülecek!

İçme suyunda başarılı proje ve yatırımlara imza atan OSKİ, kanalizasyon hatlarına da müdahale ederek, Ordu’nun alt yapı sorunlarına çözüm üretmeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda eksik hatlar da tamamlanacak.

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köse tarafından kuruldu.

Ordu'ya yeni sahil şeridi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, OSKİ Genel Müdürlüğünün Kumbaşı Mahallesi’nde yürüttüğü yağmur suyu hattı ve altyapı çalışmalarını denetledi.

Ordu Kumbaşı Mahallesi'ne modern altyapı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinde kangren hâline gelen yağmur suyu hattı sorunlarına bir bir çözüm getiriyor.

Ünye'ye 26 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük, 2017 yılında yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Fatsa'ya 27 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük Fatsa yatırımlarını anlattı

Fatsa sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Fatsa'nın içme suyu ihtiyacını karşılayan ana isale ve terfi hatlarını yenilemeye devam ediyor.

Ordu'ya 189 milyonluk dev yatırım!

Ordu'nun 19 ilçesinin tamamında yatırım atağına geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, projelerini her geçen gün artırarak hayata geçirmeye devam ediyor.

Altınordu'da alt yapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

Ordu İkizce'ye 4.1 milyon TL'lik yatırım!

Geçmişten günümüze gelen altyapı sorunlarına, hayata geçirdiği içme suyu ve kanalizasyon projeleriyle tek tek çözüm üreten Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında İkizce ilçesinde yapacağı yatırımları masaya yatırdı.

OSKİ'den Ünye'ye 16,5 milyonluk yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ünye ilçesine 2017 yılında 16 milyon 500 bin TL’lik yatırım yapacak.

Ünye'ye 16,5 milyon TL'lik yatırım!

OSKİ (Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürü Fatih Yörük, bugün Ünye Belediyesi’nde gerçekleştirdiği sunumla OSKİ’nin 2015-2016 ve 2017 yılı yatırımları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Ordu Fatsa'ya yeni altyapı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, yatırım faaliyetleri kapsamında içme suyu ve kanalizasyon altyapı hatlarında sürdürdüğü yenileme, bakım, onarım ve ilave hat yapımı çalışmalarını Fatsa ilçesinde sürdürüyor.

OSKİ Haberi

OSKİ

Zor arazi şartlarına rağmen çalışmalarını özveriyle sürdüren ekipler, toplamda 26 bin 793 metre olarak inşa edilmesi planlanan isale hattının 10 bin metresini tamamlarken, uzun ömürlü olması amacıyla yatırım çalışmalarında duktil font boru ve çelik boru tercih etti. 

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, 2016 yılında Ordu'ya 460 kilometre içme suyu hattı, 61 adet içme suyu deposu, 40 adet su alma yapısı, 5 adet atık su arıtma tesisi ve 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak.



Ordu...