21 / 05 / 2024

Ösm Koçak Yapı iletişim

Ösm Koçak Yapı iletişim

Ösm Koçak Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Başak Beril Bayram tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası hisselerinin bir kısmını 6,8 milyar TL'ye sattı! 

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası'nda 575 milyon TL nominal değerli hisselerinin hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle, borsa dışında kurumsal yatırımcılara toplam 6 milyar 756 milyon 250 bin TL'ye satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Ösm Koçak Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ösm Koçak Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Başak Beril Bayram tarafından kuruldu.

Maçka kaçak yapılardan temizleniyor!

Yaylalardaki kaçak yapıların yıkım çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Maçka Belediye Başkanı Korray Koçhan, yayla turizminin bölge için büyük önem taşıdığına dikkat çekti..

Koçak Katangrup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçak Katangrup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Necmettin Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Turgut Kaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Eyüp'te kuruldu.

Koçak Çevre İnşaat Yapım Yatırım İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçak Çevre İnşaat Yapım Yatırım İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Mukip Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu.

Kızkumu Plajı'ndaki kaçak yapılar yıkılacak mı?

Marmaris ’in dünyaca ünlü Kızkumu Plajı’ ndaki kaçak yapı için yıkım kararı verildi. Belediye ekipleri dün sabah yıkıma gittiklerinde idare mahkemesinin ‘durdurma’ kararıyla karşılaştı...

Uludağ kaçak yapılardan arındırılıyor!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki kaçak yapıları bir bir yıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Kirazlı Mahallesi'nde iki kaçak binayı yıkan Osmangazi Belediyesi ekipleri, son olarak Yiğitali Mahallesi'ndeki bir kaçak evi daha yerle bir etti.

Koşar Yapım İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koşar Yapım İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Temel Koşar tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Bağcılar, 100. Yıl Mahallesi'nde kuruldu.

Diyarbakır Barış Ormanı'ndaki kaçak yapıların yıkımı gerçekleştirildi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri sabah erken saatlerinde Barış Ormanı içinde muhtelif zamanlarda yapılmış üç kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ’nin iş makineleri ile yapıldı.

Koçak Farma'nın Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

43 yıllık Türk firması Koçak Farma'nın Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ilaç üretim tesislerinin tevsii yatırım kapsamındaki "Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi"nin temel atma töreni gerçekleşti...

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi!

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi. Açıklamada geç de olsa kamu idaresinin de köprünün kaçak ve usulsüz olduğunu belgelediği kaydedilerek köprünün yıkılması gerektiği savunuldu.

Celil Öz Uzungöl'de kaçak yapıları yıkın!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesi'ne yazı gönderdi. Vali Öz gönderdiği yazıda, artık belediyelerin gerekeni yapmasını beklediklerini söyledi. Öz 'Celil Öz Uzungöl'de kaçak yapıları yıkın' dedi.

Ösm Koçak Yapı iletişim Haberi

Ösm Koçak Yapı iletişim

Ösm Koçak Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Başak Beril Bayram tarafından kuruldu.

Ösm Koçak Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:

1- Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. 2- Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. 3- Şirket, 10.04.2000 tarih 24016 sayılı resmi gazetede yayınlanan 595 sayılı K.H.Karamame amacına uygun olarak yapıda can ve mal güvenIİğİnİ sağlamak, kaynak İsrafına sebep olan plansız, kontrolsüz ve kalitesiz yapılaşmayı önlemek, çağdaş norm ve standartlarda üretilecek yapıların denetimini sağlamak, yapı hasarı nedeni ile zarara uğrayan kişilerin haklarının korunması ve doğabilecek zararların tazmini ile ilgili yukarıda adı geçen...