29 / 04 / 2024

Osman Altınkaynak

Osman Altınkaynak

Mistaş İnşaat ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Nazmi Altınkaynak, Serkan Altınkaynak, Osman Altınkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da kuruldu.

Prof. Dr. Osman Bektaş, 'İstanbul depremi için gereken enerji henüz birikmemiş olabilir!'

Olası İstanbul depremine ilişkin uzman isimlerden peş peşe açıklama geliyor. Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, 'İstanbul depremi başka bahara mı?' başlığı altında olası depremi değerlendirdi...

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi Ümraniye’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Recep   Altınkaynak tarafından kuruldu.

Osman Gürün'den Bodrum'da imara açılan arazilere ilişkin açıklama!

Bir televizyon programına konuk olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, betonlaşma tehdidi altında olan Muğla’nın cennet kıyılarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Gürün, Mollaveisoğlu’nun Bodrum’un Ortakent Mahallesi’ndeki 1.1 milyon metrekarelik hazine arazisinin imara

Akyurt'a şehir müzesi müjdesi!

Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanı Hilal Ayık ve beraberindeki heyet Çubuk Şehir Müzesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Ayık, Akyurt'a şehir müzesi kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Günay Altınkaynak, İlyas Zengin ve Osman  Altınkaynak ortaklığında kuruldu. 

Denizli Çameli’ye 18 milyon liralık dev alt yapı yatırımı!

Çameli’ye toplamda 18 milyon liralık bir alt yapı yatırımı gerçekleştireceklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sonrasında Çameli Belediyemiz ile birlikte bu bölgelerin üst yapılarını yapacağız” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Denizli'de alt yapı çalışmaları incelendi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ın Karahisar ve Garipköy Mahallelerini ziyaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün alt yapı yatırımlarını inceledi.

Osman Nuri Bakırcı'ya silahlı saldırı!

İstanbul'da taahhüt ettiği daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında çok sayıda dava açılan Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırcı ofisinde silahlı saldırıya uğradı, Bakırcı, hastanede tedavi altına alındı...

Osman Artan: Konutların altına mescit yapılmasına karşıyız!

Binaların alt katlarında ve bodrumlarında yer alan mescidler camilerin boş kalmasına neden olduğu için eleştirilirken, hijyenik olmayan koşulların da manevi havayı bozduğuna vurgu yapılıyor.

Erkum Lojistik İnşaat Makina İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Erkum Lojistik İnşaat Makina İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Kağan Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Emrail Kaya ve Necmettin Altınkaynak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Tokat'ta TOKİ yolunda iyileştirme çalışmaları devam ediyor!

Doğukent Mahallesi’nde uzun yıllardır yol sorunu yaşayan TOKİ bölgesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çalışmaları Başkan Yardımcısı Osman Altınorudu ile birlikte yerinde inceledi.

Osman Zolan'dan 4 mahalleye altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinden sonra İlbade, Muratdede, Akkonak ve Karaman'da da alt yapı çalışmasının başlatılacağı müjdesini verdi.

Osman Altınkaynak Haberi

Osman Altınkaynak
Mistaş İnşaat ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Nazmi Altınkaynak, Serkan Altınkaynak, Osman Altınkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Mistaş İnşaat ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri çerçevesinde aşağıdaki konularla ilgili toptan ve perakende yurtiçi ve yurtdışı satış ve pazarlaması ile ticaretini yapmak. Aşağıdaki fıkralarda yazılı mamul, yarımamul ve hammaddelerin imalatını, ithalatını ve ihracatını ayrıca bu malların distribütörlüğünü, bu mallar üzerinde mümesslik, acentelik işlerinin ve bu malların yurtiçi ve yurtdışı pazarlama ve satışlarını yapmak 1-a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt...