02 / 05 / 2024

Osman Arı

Osman Arı

Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile planlanan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Arı, "İlçe halkının huzuru ve mutluluğu için çok çalışıyoruz" dedi

Osman Arı: Taşkent'in kaderi yeni projelerle değişecek!

Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, hazırladıkları çılgın projeler ile Taşkent'in kaderini değiştireceklerini ifade etti. Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, Taşkent ilçesi için hazırladıkları çılgın projeleri anlattı.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yiba İnşaat Mühendislik Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yiba İnşaat Mühendislik Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Arıcanlı tarafından kuruldu.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Icp Group Yeşil Enerji Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Icp Group Yeşil Enerji Sistemleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Arı ve Tansu Ursavaş tarafından kuruldu.

Osman Çelik Beştepe’de ev kiraladı, içine 223 bin TL harcadı!

Eski Hazine Müsteşarı, Türk Exımbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu üyesi Osman Çelik Beştepe’de 3 bin 450 TL’ye başka bir konut kiraladı ve daireye 223 bin TL’lik eşya aldı. 

Arıkan Yapı'nın acı günü! Osman Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın aile büyüğü eğitimci, öğretmen Osman Arıkan hayatını kaybetti...

Bby Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bby Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Osman Arı ve Mürsel Tekiner ortaklığında Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Denizli Üçgen Çarşısı yıkılıyor!

Denizli'de yer alan ve 650 iş yerine sahip Üçgen Çarşısı yıkılıyor. Büyük bir kısmı atıl durumda olan çarşıya ilk darbeyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vurdu.

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

Debra İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Debra İnşaat Limited Şirketi bugün İbrahim Halil Kanpak ve Osman Arıtürk tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de kuruldu.

Osman Cem Çankaya: 375 tane futbol sahası kadar inşaat yaptık!

Ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluşan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, başarılarındaki sırrın inşaat sektörünün tüm inceliklerini bilmek olduğunu kaydetti.

Osman Arı Haberi

Osman Arı

Osman Arı, "Taşkent bizim için değerlidir. Taşkent’e yapılan yatırımlar ile ilçemizin refah düzeyini yükselterek, insanlarımıza daha yaşanılabilir bir Taşkent sunacağız. Sosyal belediyecilik demek, vatandaşlarına asgari düzeyde bir yaşam standardı sağlamayı hedefleyen ve bu hedefi insan hakları ilkelerine bağlı olarak, insan onuruna yakışır bir şekilde sunmak demektir. Biz de Taşkent Belediyesi olarak insanımıza verdiğimiz hizmetleri görev değil aşk bildik. Bu bağlamda zaman mevhumu gözetmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın huzuru ve mutluluğu için en güzel hizmetleri en kısa zaman diliminde sunmayı hedefliyoruz. 30 Mart 2014 tarihinden bu yana, yaklaşık 20 aylık bir sürede çalışmalarımızı gece demeden gündüz demeden sürdürmekteyiz. Belediye olarak bölge insanının mutlu olması, hizmetin bölge halkı tarafından aynı zamanda alınabilmesi için canla başla çalışıyoruz" diye konuştu.


İLÇEYE BÜYÜK HİZMET


Yapımı devam...