03 / 05 / 2024

Osman Avcılkimdir

Osman Avcılkimdir

Kısa adı ELMÜTDER olan Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulün satışı aşamasında emlak değerini belirleyecek bir kuruma ihtiyaç var" dedi...

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından kuruldu.

Müteahhitlerden yeni yönetmeliğe tepki!

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Av. Osman Avcıl, yönetmelik sebebiyle on binlerce müteahhidin meslekten men edilebileceğini belirtti. Avcıl, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs müstakil evlere talebi artırdı!

ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl, koronavirüsün müstakil evlere ilgiyi artırdığını belirtti. Müstakil ev ve villa satışlarında artış yaşandığına dikkat çeken Avcıl, "Huzur, doğal çevre ve özel aile alanına duyulan ihtiyaç artma eğiliminde" dedi...

Osman Avcıl: Konut alacaklar acele etsin!

Konut sektöründe yaşanan durgunluk ve piyasa hakkında bilgi veren ELMÜTDER Başkanı Osman Avcıl, konut sahibi olmak isteyenler için fırsat dönemi yaşandığını söyledi.

İstanbul Cihan Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Cihan Yapı Denetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcı tarafından kuruldu. 

İnşaatlardaki KDV yükü azalacak!

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Av. Osman Avcıl, hükümet tarafından inşaat sektörü için yeni bir paket hazırlandığını açıkladı. Avcıl, paket hakkında detayları paylaştı.

Osman Avcıl: Konut fiyatlarındaki artışın birden fazla nedeni var!

Son dönemlerde artan konut fiyatları hakkında konuşan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı (ELMÜTDER) Av. Osman Avcıl,konut fiyatlarındaki artışın birden fazla nedeni olduğunu vurguladı.

Osman Avcıl: Kentsel dönüşümün birden fazla ayağı var!

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, Elazığ’da kentsel dönüşüm konusunda açıklama yaptı. Avcıl: "Elazığ’da kentsel dönüşüme giren mahallerin Elazığ’daki kentsel dönüşümün hızlanması adına önemli bir gelişme oldu." dedi.

Osman Avcılkimdir Haberi

Osman Avcılkimdir

Kısa adı ELMÜTDER olan Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulün satışı aşamasında emlak değerini belirleyecek bir kuruma ihtiyaç var" dedi. 

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Başkam Osman Avcıl, yaptığı açıklamada, "Gayrimenkulün satış zamanındaki gerçek değerini belirleyecek ve sorumluluk alacak bir kuruma ihtiyaç vardır. Maliye, vatandaşı muhbirliğe davet etmektense, sektörlere dair vergi alt yapışım, adaletini ve uyumunu adil sağlayıp, ondan sonra, piyasaya çeki düzen vermelidir. " ifadelerini kullandı. 

Maliyenin, bir süredir vatandaşlara ve Müteahhitlere, 'konutlarının gerçek değerini beyan etmediği' için ceza göndermeye başladığım aktaran Avcıl, şunları söyledi: "Burada çok önemli belirsizlikler vardır; 

1-Söz konusu gayrimenkulün gerçek değeri, hangi tarihe göredir? 

2-Gayrimeııkulün satıldığı tarihteki değerini, sorumluluk alarak belirleyecek, bir kurum ve kuruluş var mıdır? 

3-Bugün için, Belediye rayiçleri esas alınarak yapılan işlemlerden ceza verilecekse, başka var olmayan...