06 / 05 / 2024

Osman Beşel tonya projeleri

Osman Beşel tonya projeleri

Köy köy mahalle mahalle dolaşan Beşel bu arada proje çalışmalarının da sonuna geldi. Hazırlamış olduğu projelerle Tonya'nın geleceğine imza atacağını iddia eden Beşel bürokrasi de edindiği tecrübeyi, siyasette halka hizmet olarak devam ettirmek istiyor.

Turizmde alarm zilleri çalıyor: Her beş otelden üçüne bankalar el koyabilir!

Turizm sektöründe alarm zilleri çalıyor. Bankalara olan borç 10 milyar dolara ulaşırken her beş otelden üç tanesine bankaların el koyabileceği belirtildi.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Bosch MS6CB61V7 El Blenderı ErgoMixx 1000 W Antrasit 2 bin 850 TL! Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch MS6CB61V7 El Blenderı ErgoMixx, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Apec elektrikli, katlanabilir bisiklet indirimli fiyatıyla A101’de! A101 aktüel kataloğu 10 Kasım 2022 fiyat listesi

A101’in Aldın Aldın kampanyasından kaçırılmayacak dev indirim vatandaşları bekliyor. A101 Market'in  10 Kasım aktüel kataloğunda Apec elektrikli bisiklet tüketicilerin beğenisine sunuldu. Peki, Apec elektrikli bisikletin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi.

23 Ağustos 2022 Salı BİM aktüel kataloğu yayınlandı!  Bu hafta BİM aktüel ürünleri 2 sayfa olarak açıklandı!

23 Ağustos 2022 Salı günü satışa sunulacak ürünlerden oluşan BİM aktüel kataloğu ürünleri yayınlandı. İki  sayfa olarak paylaşılan katalogda birçok farklı ürün alışveriş tutkunlarının beğenisine sunuldu. Peki, 23 Ağustos 2022 Salı  günü BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünleri neler? Hangi ü

İkinci el prefabrik alınır mı? İşte detaylar!

Prefabrik evler, hem görüntüsü hem de maliyeti ile beğenilen yapılar arasında yer alıyor. Vatandaşlar, ikinci el prefabrik alınır mı merak ediyorlar. İşte detaylar!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Esma Esad'ın Londra'daki malikanesine el konulacak!

Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad ile ilgili terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği nedeniyle ön soruşturma başlattı. Bu kapsamda  Esad'ın Londra'daki malikanesine de el konulacak.

Ressam Osman Hamdi Bey’in Gebze'deki köşkündeki kapıların değeri şaşkına çevirdi!

Osman Hamdi Bey’in müze olan Gebze’de bulunan köşkündeki kapıların değeri şok etti. Zemin kattaki el işlemeli çiçek figürlü kapının Kaplumbağa Terbiyecisi (15 milyon lira) tablosu ile aynı değerde olduğu öğrenildi.

Esed rejimi, İdlib ve Hama'da 440 bin dönümlük araziye el koydu!

Beşşar Esed rejimi güçlerinin İdlib ve Hama illerinde yerinden ettiği çiftçilere ait en az 440 bin dönümlük araziye el koyarak, açık artırmaya çıkardığı belirtildi.

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Osman Beşel tonya projeleri Haberi

Osman Beşel tonya projeleri


Ak parti Tonya Belediye Başkan adayı Osman Beşel'in seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Köy köy mahalle mahalle dolaşan Beşel bu arada proje çalışmalarının da sonuna geldi. Hazırlamış olduğu projelerle Tonya'nın geleceğine imza atacağını iddia eden Beşel bürokrasi de edindiği tecrübeyi, siyasette halka hizmet olarak devam ettirmek istiyor. 

Aynı zamanda mühendis olan Osman BEŞEL, "belediyecilik proje işidir, proje de bizim işimizdir." dedi. 

Osman Beşerin belediye başkanı olması halinde Tonya için hazırladığı projelerin bir kısmını bizlerle de paylaştı. Bilindiği üzere Trabzon ilk kez Büyükşehir olacak, tüm ilçeler büyükşehir kapsamında hizmetlerden faydalanacak ve tüm şehirler büyükşehirle birlikte hizmet alacak. Büyükşehirle birlikte bazı yeni hizmet kurumları oluşacaktır. Bu işler aslında öyle kolay işler değildir. Ancak çok şükür ki Trabzon'da bu işin üstadı Dr. Orhan Fevzi...