05 / 05 / 2024

Osman Can Aydoğmuş kim

Osman Can Aydoğmuş kim

Manyetik Alan, Psikolojik Dekorasyon ve Feng Shui Uzmanı Osman Can Aydoğmuş, olumlu ya da olumsuz pek çok açıdan hayatımızı etkileyen kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte o yazı...

Prof. Dr. Osman Bektaş, 4.1'lik Bolu depreminin önemini açıkladı: Deprem İstanbul'dan uzaklaşıyor mu?

Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi X sosyal medya hesabından Bolu'da meydana gelen 4.1'lik depremin önemini açıkladı. İşte Bektaş'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Osman Bektaş tek tek sıraladı: Büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? Bu sefer ters köşe...

Prof. Dr. Osman Bektaş, beklenen İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve herkesi şaşırttı. Peki büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? İşte ayrıntılar...

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Osman Can ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da Kahramanmaraş'taki gibi deprem olur mu? Deprem uzmanı bir bir açıkladı! Marmara'da paralel faylar...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş, olası yeni depremler ve İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul'da Kahramanmaraş'taki gibi deprem olur mu? Deprem uzmanı bir bir açıkladı! Marmara'da paralel faylar...

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Yüzde 7,6 büyüme iyi de, sorun nerede? Osman Arolat yazdı…

Duayen Gazeteci Osman Arolat, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un büyüme oranları hakkında yaptığı açıklamaya dair bir yazı kaleme aldı. Arolat yazısında, “Bu büyüme piyasa için canlılık, vatandaş içinse ‘tahribat’ oluyor.” ifadelerini kullandı.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Mfç Grup İnşaat Mimarlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfç Grup İnşaat Mimarlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Osman Can tarafından kuruldu.

Fenswıck Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fenswıck Company İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 10  bin TL sermaye bedeli Osman Can Uluçay tarafından kuruldu.

Osman Can Aydoğmuş kim Haberi

Osman Can Aydoğmuş kim

Manyetik Alan, Psikolojik Dekorasyon ve Feng Shui Uzmanı Osman Can Aydoğmuş, olumlu ya da olumsuz pek çok açıdan hayatımızı etkileyen kentsel dönüşümü yorumladı. Konuya, daha önce düşünülmemiş bir yönden yaklaşan Osman Can Aydoğmuş, kentin öz enerjisinin, tarihinin, coğrafik özelliklerinin ve atalarımızla kurduğu derin bağın, kentsel dönüşüm çalışmaları sebebiyle göz ardı edilmemesini vurguluyor.


Şehirleri şehir yapan oradaki yaşanmışlıklar, tecrübeler bırakılmış izler, anılar, sanatsal dokunuşlar insanın ve doğanın dönüştürdükleridir. Dokunulmamış bir toprağın ya da insan eli değmemiş bir yerin yaşanmış bir şehir kadar değeri olamaz. Çünkü burada doğulmuş, ölünmüş, maceralar kazanılmış, insanlar adına yeni adımlar atılmıştır. Şehri şehir yapan içinden gelip geçen hayatlardır.


İnsanlar için yeni bir mobilya mı yoksa bin yıllık bir eşya mı daha kıymetlidir? Elbette bin yıllık eşya daha kıymetlidir....