05 / 05 / 2024

Osman Cem Bıtırak

Osman Cem Bıtırak

Zenas Mimarlık Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Zincirlikuyu Esentepe Mahallesi'nde, Osman Cem Bıtırak Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Türkiye'nin gözü Irak’ın 3 yıllık yatırım bütçesinde!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak İmar, İskan, Belediyeler ve Kamu İşleri Bakanı Bengin Rekani ile görüşmesine ilişkin, "Irak'ın onaylanan 3 yıllık bütçesinde yatırımlara ayrılan payın büyüklüğü firmalarımıza çok önemli fırsatlar sunuyor" dedi.

Osman Nuri Kabaktepe'den İBB'ye bütçe tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) toplamda 139 milyar 868 milyon TL bütçe kullandığına dikkat çekti. Kabaktepe bu bütçeyle neler yapıldığını sordu.

Irak'ta 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçe sağlandı!

Irak Parlamento Başkanı Muhammed el-Halbusi, "Devlet alternatif bulana dek, gecekonduların kaldırılmasının durdurulduğunu, vilayetlerdeki nüfusa göre dağıtılmak üzere 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçenin sağlandığını ilan ediyoruz" dedi.

Osman Cem Çankaya: 375 tane futbol sahası kadar inşaat yaptık!

Ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluşan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, başarılarındaki sırrın inşaat sektörünün tüm inceliklerini bilmek olduğunu kaydetti.

Bahçelievler Belediyesi'nin 2016 bütçesi 313 milyon TL!

Bahçelievler Belediye Meclisi 2016 Yılı Bütçesini onayladı. Meclis’te konuşan Başkan Osman Develioğlu “Bahçelievler’imizin bütçesi artık 300 milyonu aşıyor. 2016 yılında, 313 Milyon liralık bütçemizle halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Bursa Cem Sultan Türbesi'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Muradiye Külliyesi'nde bulunan Cem Sultan Türbesi'nin restorasyonunun tamamlandığını bildirdi. Aziz Elbas Muradiye'deki çalışmaların Muradiye Külliyesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi.

Bursa Cem Sultan Türbesi restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Muradiye Külliyesi'nde bulunan Cem Sultan Türbesi'nin restorasyonunun tamamlandığını bildirdi. Altepe, "Bu türbe, çok özellikli kalem işleri ve tüm işlemelerle kendine has, özel dizayn edilmiş bir türbe." dedi.

Bursa Cem Sultan Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Muradiye Külliyesi'nde bulunan Cem Sultan Türbesi'nin restorasyonunun tamamlandığını bildirdi. Altepe, Aziz Elbas ile Muradiye Külliyesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi.

Zenas Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Zenas Mimarlık Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Zincirlikuyu Esentepe Mahallesi'nde, Osman Cem Bıtırak Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Irak, Türk firmalarına 30 milyar dolar altyapı yatırımı bütçesi ayırdı

Irak'ın altyapı yatırımları için 2015'te 30 milyar dolar bütçe ayırdığını söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, "Buradaki ihalelerde Türk firmalarının önemli bir yeri olur diye tahmin ediyoruz'' dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 2015 yılı bütçe görüşmelerine başladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 2015 yılı bütçesinin geneli üzerindeki görüşmelere başlandı. Milletvekillerinin, bütçenin geneli üzerindeki görüşlerini ifade etmesinin ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek eleştirilere yanıt verecek...

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sürdürülen bütünleşik kıyı alanları çalışmaları kapsamında İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı hazırladı. Onaylanan plan kültürel, doğal, ekolojik değerleri ve sulak alanları korumaya yönelik hazırlandı.

Bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmaları sürüyor!

Bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmaları hızla devam ettiğini bildiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bütünleşik kıyı alanları planlama çalışmalarında, İzmit Körfezinde kıyı ve deniz alanlarının sürdürülebilir kullanımı sağlanacak.

Osman Cem Bıtırak Haberi

Osman Cem Bıtırak

Zenas Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Osman Cem Bıtırak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Zenas Mimarlık Anonim Şirketi iş konusu;A. İNŞAAT, İNŞAAT MALZEMELERİ VE DEKORASYON 1. Her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri, konut, toplu konut, işyeri, ticarethane, her türlü tesisat işleri, her türlü alt ve üst yapılar ve tesisler, işyerleri, iş merkezleri, turizm, sanayi ve yatırım tesisleri, depolar, parklar, otel, motel, kamping, çarşı, tatil köyü, dinleme, eğlence ve kültür alan ve tesisleri ve her türlü turistik tesisler, hastahane, klinik, dispanser, okul, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, sınai yapı ve fabrika, her çeşit binalar ve yapılar ile bütün bunlarla ilgili tesislerin inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde...