28 / 07 / 2024

osman cevdet akçay kimdir

osman cevdet akçay kimdir

GYODER'in düzenlediği "Gayrimenkul Zirvesi 13"te ekonomiye yönelik değerlendirmelerde bulunan Yapı Kredi Başekonomisti Dr. Osman Cevdet Akçay, Türkiye'nin en büyük dezavantajının uluslararası alandaki kötü algısı olduğunu belirtti....

Çimento sektörü 2024'e hızlı giriyor! Hedef yüzde 20 büyüme! Eylül 2023 çimento fiyatları ne kadar?

ÇCSİB Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, deprem sonrası artan iç talebi de dikkate alarak, ihracatta yüzde 20’lik bir azalma yaşayacağını, 2024 yılında ise yüzde 20’lik kaybı yeniden kazanacaklarını açıkladı.

Denizim Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Denizim Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!

​​​​​​​Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Kahramanmaraş merkezli oalrak yaşanan deprem felaketinin ardından sektörün ana gündeminin iç piyasa olduğunu dile getirdi.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

La Vida Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Vida Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebilfez Akçay tarafından kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi kullanılabilecek üst limitin artmasıyla, hayat sigortalı kredi teklifi seçeneğiyle başvurmayı tercih eden tüketicilerin sigorta masraflarının da arttığını söyledi.

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Pendik'te Nalan Akçay tarafından kuruldu.

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te Eren Akçay tarafından kuruldu.

Reform Art Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Art Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ömer Akçay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Gözünüz aydın Emeklilikte Yaşa Takılanlar! Yıllarca beklediniz ama EYT için net tarih belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay katıldığı televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi verdi.

osman cevdet akçay kimdir Haberi

osman cevdet akçay kimdir


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) düzenlediği "Gayrimenkul Zirvesi 13"te ekonomiye yönelik değerlendirmelerde bulunan Yapı Kredi Başekonomisti Dr. Osman Cevdet Akçay, Türkiye'nin en büyük dezavantajının uluslararası alandaki kötü algısı olduğunu belirtti....


3 yıl sonra anlaşıldı 


Bu algı problemi nedeniyle Türkiye'nin her maça 1-0 mağlup başladığını vurgulayan Akçay, "Ne yapıp edip maçı beraberliğe taşımamız gerekiyor. Ondan sonra çok çalışarak galibiyete odaklanmamız lazım" diye konuştu. 


Piyasa otoritelerinin bile Merkez Bankası'nın uyguladığı para politikasına saygı göstermediğini kaydeden Akçay, ancak 3 yıl sonra doğru olduğunun algılandığını dile getirdi. Akçay, "Bu da Türkiye'ye yönelik yanlış algıdan kaynaklanıyor. Gelişen piyasalar içinde Türkiye algısı bana göre en zor ve en geç değişebilen algı" dedi. 

Akcay, dünyada yürürlükteki düşük reel faiz seviyelerinin yukarı yönlü düşük reel faizin bundan sonra yukarı...