17 / 05 / 2024

Osman Çolak İnşaat iletişim

Osman Çolak İnşaat iletişim

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Osman İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Teyfur tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Çolak ve Onur Çolak tarafından kuruldu.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Çolak tarafından kuruldu.

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Şişikler İnşaat'ın acı günü! Osman Şişik vefat etti!

Şişikler İnşaat A.Ş.'nin kurucusu Osman Şişik vefat etti. Şişik ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Osman Çolak İnşaat iletişim Haberi

Osman Çolak İnşaat iletişim

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.
Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, iş yeri, plaza, rezidans, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, çiftlik tesisleri, hayvan ahırları ve barınakları, kümesler, besihaneler, mezbahalar, her türlü silolar ve park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...