07 / 05 / 2024

Osman Günler özgeçmiş

Osman Günler özgeçmiş

Kocaeli Belediyesi İmar Daire Başkanı Osman Günler kimdir? Osman Günler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Günler, ne zamandan beri, İmar Daire Başkanı olarak görev alıyor?

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

O isim Merkez Bankası'nın faiz kararını günler öncesinden açıkladı!

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun toplanmasına günler kala o isim Merkez Bankası'nın faiz kararına dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Emekli bayram ikramiyesi 2.500 TL mi oldu? Emekliler bayram edecek! Emekli ikramiyesinde son dakika!

Kurban Bayramına sayılı günler kala emekli bayram ikramiyesi ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. Ramazan Bayramında emekliler 2.000 TL bayram ikramiyesi alırken, Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyesine zam geleceğine dair haberler gündeme geldi. Emekli bayram ikramiyesi 2.500 TL mi oldu?

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

Seçimden sonra euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt geldi!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlar euro kurundaki son durumu takip ediyor. Peki eurı seçimden sonra ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? 

Osman Günler özgeçmiş Haberi

Osman Günler özgeçmiş

Osman Günler kimdir?

Mayıs 2012'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı Gökmen Mengüç’ten boşalan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na Osman Günler atandı. Peki, Osman Günler kimdir?


1980 Yılında Erzurum’da doğan Günler, ilkokulu köyünde, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı. 2004 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. 2004-2005 yılları arasında İstanbul/Tuzla/ Akfırat Belediyesinde İmar Müdür yardımcılığı görevinde bulundu. 


2005-2008 yılları arasında İBB, İSKİ Genel Müdürlüğü Plan Proje Dairesi Başkanlığında proje tasarlanması, kontrolü ve denetimi, havza bölgelerinde imar plan denetimi görevlerinde bulundu. 2008-2012 yıları arasında Gebze Belediyesine tayinen atanarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde, proje kontrol ve ruhsat şefi, İmar Müdür yardımcılık görevlerinde bulundu.


Mayıs 2012 itibariyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesine tayinen atanarak İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığında İmar İşleri Şube Müdürü...