07 / 05 / 2024

Osman Gürsoy Antika ve Sanat Evi

Osman Gürsoy Antika ve Sanat Evi

Osman Gürsoy'un Çukurcuma'daki işyeri ve evi dar alanlarda neler yapılabileceğinin en güzel örneklerinden. Çok dengeli bir şekilde seçilmiş mobilyalar ve göz yoran bir süslülüğe bürünmeden aralara serpiştirilmiş detaylar...

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Günyas Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyas Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gndoğdu ve Osman Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Osman Gürün: Görevimiz Gökova’yı kurtarmak!

Muğla’nın cennet kıyıları betonlaşma tehdidiyle karşı karşıya. Kıyıların sit statüleri değiştirilip, imar planları düzenleniyor.. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Başka Gökova yok. Ucu açık ve kapsamı belirsiz bakanlık planlarının iptali için her türlü mücadeleyi vereceğiz” dedi.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Gökova'da sit alanları imara mı açıldı?

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "SİT alanları imara açıldı. Gökova Körfezi'ni parsel parsel satacaklar. Belediye olarak devre dışıyız" diye konuştu.

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

Osman Güder: Battalgazi'nin imar sorunları var!

2020 yılının Battalgazi adına yatırım yılı olacağından bahseden Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ''Battalgazi'nin ciddi imar sorunları vardı' diye konuştu.

Depremde hasar gören Battalgazi'ye 2 bin 350 konut müjdesi!

Malatya'da depremzedeler için yapılacak konutlara ilişkin toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise ilçeye 2 bin 350 yeni konut inşa edileceğini söyledi.

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Samet Gürsoy tarafından kuruldu.

Osman Gürsoy Antika ve Sanat Evi Haberi

Osman Gürsoy Antika ve Sanat Evi

Tarihin izinde Antikacı Osman Gürsoy'un birbirinden ilginç ve şık parçaları sergilediği Çukurcuma'daki mağazasına ve hemen yanındaki evine konuk olduk.


Neredeyse her bir metrekarenin faydalı bir biçimde değerlendirildiği evde tablolardan kilimlere, koltuklardan biblolara her şey özenle seçilmiş. Aynı binanın en alt katındaki iş yeriyse adeta bir müze havasında. Farklı dönemlere ait değerli eşyaların bulunduğu Osman Gürsoy Antika ve Sanat evi, Osman Bey'in söylemiyle, "Eski görünen her şeyin eski, her eski şeyin de antika olamayacağının kanıtı. 

Ne zamandı»' bu evde yaşıyorsunuz? 

Çok uzun zamandır bu evde yaşamıyorum. Üç sene önce Çukurcuma'da çok sevdiğim, 1960'lara ait bir binayı satın almıştım. İmar izni çıktıktan sonra, tarihi eser olmadığından burayı yıkarak yerine bir bina yaptım. İşyerini ve çatı katı dubleksini kendim için ayırdım. Uzunca süren inşaat ve...