05 / 05 / 2024

Osman Karayiğit

Osman Karayiğit

Karayiğit İnşaat ve Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Karayiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Aralık'ta N Towers Sitesi'nde kuruldu

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Rok Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rok Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Muratcan Günaydın ve Şenol Karayiğit ortaklığında kuruldu.

ATŞ Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

ATŞ Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Karayiğit tarafından kuruldu.

Karem Gıda İnşaat Turzim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karem Gıda İnşaat Turzim Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karayiğit tarafından kuruldu.

Promech Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promech Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün  Cengiz Karayiğit tarafından Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Muğla Osman Kaya Bulvarı'nda altgeçit yapılması talebi mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagedik Mahallesi'nden geçen ana yola alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Osman Kaba, çam gövdesine süit daire yaptı!

Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı Kemerköprü köyünde yaşayan Osman Kaba, çam gövdesine, içinde tuvalet, banyo, sıcak su ve çift kişilik yatak bulunan 18 metrekarelik ağaç ev yaptı.

Çift Geyik Karaca markası 2.şubesini Osmaniye'de açtı!

Osmaniye'nin tanınmış sevilen başarılı iş adamlarından Ayhan Karayiğit, daha önce Park 328 Alışveriş Merkezinde açtığı "Çift Geyik Karaca" markasının ikinci şubesini Atatürk Caddesi (eski Teknosa Marketin yerinde) açarak Osmaniye halkının hizmetine sundu.

Çınar Müteahhitlik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Müteahhitlik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Dönmez, Hakan Yiğit, Osman Yiğit tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

Osman Oktay Konya Çimento'dan emekli oldu!

Konya Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Osman Oktay Konya Çimento'dan 31 Aralık 2013 tarihi itibari ile emekli oldu...

Osman Gürsoy Antika ve Sanat Evi'nin detayları!

Osman Gürsoy'un Çukurcuma'daki işyeri ve evi dar alanlarda neler yapılabileceğinin en güzel örneklerinden. Çok dengeli bir şekilde seçilmiş mobilyalar ve göz yoran bir süslülüğe bürünmeden aralara serpiştirilmiş detaylar...

Reşit Gediz: Yeni yıla yabancı yatırım damga vuracak!

2013'ÜN ilk aylarının kriz beklentisiyle beraber yatırımlar açısından sakin başladığını söyleyen Gedizler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Gediz, bu etkinin yılın ortasından itibaren azalmaya başladığım hatırlattı...

Osman Ağca serbest bırakıldı!

Yorum İnşaat'ı 2005 yılında kuran Yorum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ağca geçtiğimiz günlerde büyük operasyon dahilinde bilgisine başvurulmak üzere gözaltına alınmıştı. Osman Ağca dün gece serbest bırakıldı...

Osman Karayiğit Haberi

Osman Karayiğit

Karayiğit İnşaat ve Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Karayiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Aralık'ta kuruldu. 


Karayiğit İnşaat ve Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karayiğit İnşaat ve Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Talatpaşa Mahallesi, N Towers Sitesi, B7 Blok Daire:77...