28 / 04 / 2024

Reşit Gediz: Yeni yıla yabancı yatırım damga vuracak!

Reşit Gediz: Yeni yıla yabancı yatırım damga vuracak!

2013'ÜN ilk aylarının kriz beklentisiyle beraber yatırımlar açısından sakin başladığını söyleyen Gedizler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Gediz, bu etkinin yılın ortasından itibaren azalmaya başladığım hatırlattı...



2013'ÜN ilk aylarının kriz beklentisiyle beraber yatırımlar açısından sakin başladığını söyleyen Gedizler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Gediz, bu etkinin yılın ortasından itibaren azalmaya başladığım hatırlattı. 


Zamanla sektörün hareketlenmeye başladığım ifade eden Gediz "Bizim açımızdan oldukça verimli bir yıldı. Talep konusundan hiç sıkıntı çekmedik. Türkiye'de hâlâ güçlü bir konut talebi var. Bu, inşaatın Türkiye'nin en önemli sektörlerinden biri olarak kalmasını sağlayacak" dedi. 


İÇ TALEP ARZI KARŞILIYOR 


Projelerin devanı edeceğini belirten Gediz, yılın iyi geçeceğinin sinyallerinin de geldiğini kaydetti. Gediz "Projeler devam edecek. Biz de yatırımlarımızı sürdüreceğiz. 2014'de en çok yabancı yatırımların konuşulacağını düşünüyorum. Mütakabiliyet'iıı etkileri 2014'te artarak devanı edecek. Öte yandan iç talep hâlâ arzı karşılayabilecek boyutta. Nitelikli projeler alıcı bulmaya devam edecek" diye konuştu. 


Star İletişim Teknoloji Emlak 


Geri Dön