08 / 07 / 2024

osman kibar kavşağı yenileme

osman kibar kavşağı yenileme

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent girişlerini yeni bir görünüme kavuşturmak için renkli çalılar, ağaçlar ve gece ışıklandırmalarıyla başlattığı düzenleme çalışmalarında şimdi de İstanbul Caddesi ile Ankara Caddesi kesişim noktasındaki Osman Kibar Kavşağı’na el atıyor.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Denizli, yeni köprülü kavşağına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete açılıyor.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı'nın inşaatı tam gaz!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Köprülü Kavşağı projesi bütün hızıyla sürüyor.

Denizli Bozburun Köprülü Kavşağı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıkladığı 121 Dev Proje ile hayata geçirilecek Bozburun Köprülü Kavşağı çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir'deki kavşaklar yenileniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent girişlerini yeni bir görünüme kavuşturmak için renkli çalılar, ağaçlar ve gece ışıklandırmalarıyla başlattığı düzenleme çalışmalarında şimdi de İstanbul Caddesi ile Ankara Caddesi kesişim noktasındaki Osman Kibar Kavşağı’na el atıyor.

Zeybek Köprülü Kavşağı'nda fore kazık imalatlarına başlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı devam eden Zeybek Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları inceledi.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma vuruluyor!

Zeybek Köprülü Kavşağı inşaatı başlıyor Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma pazar günü vurulacak.

Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı.

Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nın yüzde 70'i tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nda geri sayım başladı.

Denizli Üçgen Kavşağı Projesi 2016'da başlıyor!

Denizli'de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak Üçgen Kavşağı Projesi'ne 2016 yılında başlanacağını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent trafiğini rahatlatacak dev bir proje daha açıkladı.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

osman kibar kavşağı yenileme Haberi

osman kibar kavşağı yenileme


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin  karanlık ve ölü noktalarını gün ışığına çıkararak bu alanları yeniden renklendiriyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, “Güzel Kent Girişleri Projesi” kapsamında İstanbul Caddesi ile Ankara Caddesi kesişim noktasında bulunan Osman Kibar Kavşağı’ndaki çalışmalarını sürdürüyor. 


Hazırlanan proje çerçevesinde, Ege Üniversitesi girişi karşısında bulunan 9 bin 200 metrekarelik Osman Kibar Kavşağı’nın çevresine, yaklaşık 150 yaşında 16 adet zeytin ağacı ile 24 adet yıllanmış sütun kalem servi ağacının yanı sıra, 20 bin adet çalı ile 30 bin adet mevsimlik çiçek dikimi yapılacak. Çim zemin ve dekoratif öğelerle Osman Kibar Kavşağı’nı zengin ve yepyeni bir görünüme kavuşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, kavşağın içerisine de İstanbul ve Ankara güzergahından gelen misafirleri karşılayacak “İZMİR” yazısı yerleştirecek.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılı başında, 57....