02 / 05 / 2024

Osman Menekşe

Osman Menekşe

Ufuk İstanbul Mesken İnşaat Tahhüt İnşaat Malzemeleri Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Burhan Aras, Orhan Tonga, Osman Menekşe, Sadi Aras tarafından 27 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Doğu Anadolu uyarısı: Stres artışının göstergesi!

Hakkari'de geçtiğimiz günlerde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yarattı. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, bölge için açıklama yaptı ve stres artışına dikkat çekti. 

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Ankara Violetta Oran satışa çıktı! Yeni proje!

Menekçe Yapı tarafından inşa edilen Violetta Oran Ankara Çankaya Turan Güneş Bulvarı'nda yükseliyor. Peki Violetta Oran projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Violetta Oran daire fiyatları ne kadar? İşte Violetta Oran ile ilgili ayrıntılar...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Prof. Dr. Osman Bektaş, 'İstanbul depremi için gereken enerji henüz birikmemiş olabilir!'

Olası İstanbul depremine ilişkin uzman isimlerden peş peşe açıklama geliyor. Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, 'İstanbul depremi başka bahara mı?' başlığı altında olası depremi değerlendirdi...

Prof. Dr. Osman Bektaş tek tek sıraladı: Büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? Bu sefer ters köşe...

Prof. Dr. Osman Bektaş, beklenen İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve herkesi şaşırttı. Peki büyük İstanbul depreminde zaman doldu mu? İşte ayrıntılar...

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Menekşe tarafından kuruldu.

KYK yurt başvuruları başladı! KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvurularının başladığını resmen açıkladı. Peki KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Menekşe tarafından kuruldu.

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ali Menekşe tarafından kuruldu.

Osman Menekşe Haberi

Osman Menekşe

Ufuk İstanbul Mesken İnşaat Tahhüt İnşaat Malzemeleri Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Burhan Aras, Orhan Tonga, Osman Menekşe, Sadi Aras tarafından 27 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Ağustos'ta kuruldu. Ufuk İstanbul Mesken İnşaat Tahhüt İnşaat Malzemeleri Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi hisselerinden 260 bin TL'lik kısım Burhan Aras, 500 bin TL'lik 3 kısım ise Orhan Tonga, Osman Menekşe ve Sadi Aras'a ait. 


Ufuk İstanbul Mesken İnşaat Tahhüt İnşaat Malzemeleri Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu;Yurtiçinde ve yurt dışında konut,ticarethane,altyapı, baraj,yol,köprü,resmi bina inşaatları ihalelerine girmek, taahhüt edilen işleri şirket adına veya aracı firmalar kanalıyla yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ufuk İstanbul Mesken İnşaat Tahhüt İnşaat Malzemeleri Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Pendik,...