02 / 05 / 2024

Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu kimdir

Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu kimdir

2008 yılından beri ilişkileri devam eden Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu, Yunan adası Mikonos'ta tatil yapıyor. Çift, 2 aylığına komşuda ev kiraladı.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Arpik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Arpik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Çilsal ve Yusuf Görürgöz ortaklığında kuruldu.

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferah Güneri Bircan, Zeynep Güleşci Bircan, Rıfat Osman Serim ve Soner Özalkan ortaklığında kuruldu.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

Osman İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Teyfur tarafından kuruldu.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı, Osman Karalı ve Ramazan Dur ortaklığında kuruldu.

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Geylan ve Semih Geylan ortaklığında kuruldu. 

Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu kimdir Haberi

Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu kimdir

Her yazı Bodrum'da geçiren Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu, Yunan adası Mikonos'ta tatil yapıyor.  






2008 yılından beri ilişkileri süren çift, 2 aylığına adada ev...