29 / 04 / 2024

Osman Reha Yolalan biyografi

Osman Reha Yolalan biyografi

Tekfen Holding Kurumsal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olan Osman Reha Yolalan kimdir? Osman Reha Yolalan ne zamandan beri, Tekfen Holding Kurumsal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev alıyor?

Osman Tural kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın yeni üyelerini atadı. PTT Genel Müdürü Osman Tural Danıştay üyesi oldu. Peki, Osman Tural kimdir? İşte PTT Genel Müdürü Osman Tural..

Osman Genç kimdir?

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç kimdir? Osman Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Genç..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

1967 yılında Belediye, Hacı Osman Bayırı'nda meyve bahçesi kuracakmış!

1967 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait Hacı Osman Bayırı'nda, 75 bin metrekarelik bir saha Belediye'den izin almadan çiftlik haline getirilmiş. Bu sahada belediye bir meyve bahçesi kuracakmış.

Osman Benli: Erdek dalış turizminden beklediğini alamıyor!

Erdek Dalış Kulübü hocası Osman Benli gazetecilere yaptığı açıklamada. Türkiye' nin ilk turizm merkezlerinden olan Erdek' in turizm gelirlerinde hissesine düşeni alamadığını söyledi...

Reha Medin Emlak Genel Müdür Yardımcısı Umut Basmacı oldu!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından biri olan Reha Medin Emlak Hizmetleri, alanında uzman isimlerle ekibini güçlendirmeyi sürdürüyor. Reha Medin Emlak Hizmetleri’nin Genel Müdür Yardımcısı Umut Basmacı oldu.

Kaan Osman Sarıoğlu: Hasyurt'ta öncelik imar planı!

Antalya'nın Finike ilçesi Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, " Hasyurt'un acil hizmete ihtiyacı var. Ancak hizmet yapabilmemiz için öncelikle imarı yapacağız." şeklinde konuştu...

Çetin Osman Budak: Antalya'da konut stoğu var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. ATSO Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, gündeme ve ekonomiye dair açıklamalar yaptı...

Güngören Genç Osman Camii'nin restorasyon çalışmaları neden uzadı?

Güngören’deki Genç Osman Camii’nin restorasyon işlemi planlanan süreyi bir yıl aştı ve maliyetler de yarı yarıya arttı.Güngören Genç Osman Camii'nin restorasyon çalışmaları neden uzadı?

Ali Osman Öztürk: Ankara fuar merkezi olacak!

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk'ün kurduğu A Tasarım Mimarlık, Atakule 'deki alışveriş merkezinin yenilenmesi, Hızlı Tren Garı ve Uluslararası Fuar Merkezi gibi projeleri hayata geçiriyor.

Ali Osman Öztürk: Ankara fuar merkezi olacak!

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk yeni projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Ankara'ya uluslararası standartlarda yeni bir fuar alanı yapıyoruz. Belki de Türkiye'de ilk ve tek olacak" dedi

Çetin Osman Budak: Fuar turizminden payımızı arttırmalıyız!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, her yıl milyonlarca turist ağırlayan Antalya'da turizmin 12 aya yayılması için fuar turizminin önemine vurgu yaptı.

Osman Topçu: Yeni projelerde orta direk kayboluyor!

Yap-San İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Topçu Başbakan Yardımcısı Ali Babacanla ilgili "Çürük elmalarla sağlam elmaları aynı sepete doldurdu. Kaçan müteahhitle de aynı sepetteyiz, bu bizi rahatsız ediyor." dedi.

Osman Reha Yolalan biyografi Haberi

Osman Reha Yolalan biyografi

Osman Reha Yolalan kimdir?

1961 İstanbul doğumlu Osman Reha Yolalan, 1984 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği'nde lisans eğitimini, 1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 


1990 yılında Kanada'da Université Laval'da Yönetim Bilimleri alanında doktora derecesi aldı. Yolalan, 2000 yılında Yöneylem Araştırması Ana Bilim Dalında doçent unvanı aldı.


1991 yılında Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'de Stratejik Planlama Grubu'nda uzman olarak profesyonel iş yaşamına başlamıştır. 2000-2004 yılları arasında Finansal Analiz ve Kredi Risk Yönetimi'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, 2004-2005 yılları arasında da Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. Aynı zamanda, bankanın yurtiçi ve yurtdışı mali iştiraklerinde de Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde bulunmuştur.


2006 yılından bu yana Tekfen Holding Kurumsal İşlerden sorumlu Başkan...