28 / 04 / 2024

Osman Savaş özgeçmiş

Osman Savaş özgeçmiş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliklere göre Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanan Osman Savaş kimdir? Osman Savaş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Savaş..

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor! Ev sahibi kiracı savaşı asıl şimdi mi başlıyor? 

Ev sahipleri ve kiracıların zam savaşı hız kesmeden devam ederken 2022 yılında kira artış oranına getirilen yüzde 25 zam sınırı için son tarihin 1 Temmuz 2024 olduğu açıklandı. Peki yüzde 25 zam sınırının sona ermesi neleri değiştirecek?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Akaryakıt fiyatlarında son dakika depremi! Zam mı geldi, indirim mi oldu? BP, Opet, Shell 26 Aralık 2022 fiyat listesi!

Brent petrol fiyatları Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle dalgalanmaya devam ediyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatları araç sahipleri arasında gündem olmaya devam ediyor ve 27 Aralık'ta fiyat indirimi mi yoksa fiyat artışı mı olacağı merak ediliyor. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Euro kurunda neler oldu? Euro kuru bu hafta düşer mi, yükselir mi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı sakin durağan kapattı. Rusya Ukrayna savaşının tekrar başlaması ve Fed'in faiz kararı ile ilgili gelen haberler euro kuru üzerinde etkili oldu. Peki euro kurunda neler oldu? Euro kuru bu hafta düşer mi, yükselir mi? İşte merak edilenler...

Euro kurunda son hafta nasıl geçti? Euro kuru bu hafta düşer mi, artar mı?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı hareketli kapattı. Rusya Ukrayna savaşının tekrar başlaması ve Merkez Bankası'nın kararı euro kuru üzerinde etkili oldu. Peki euro kurunda son hafta nasıl geçti? Euro kuru bu hafta düşer mi, artar mı? İşte ayrıntılar...

Dolar kuru bu haftayı nasıl geçirdi? Gelecek hafta dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı sakin kapattı. Rusya Ukrayna savaşında ateşkes haberleri ve Rusya'ya yaptırımların artması dolar kuru üzerinde etkili oldu. Peki dolar kuru bu haftayı nasıl geçirdi? Gelecek hafta dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dünya bunu konuşuyor! Rus rublesi değerlendi; gerçek mi yapay mı?

Dünya gündeminde Rus rublesinin değeri konuşuluyor. Rusya Ukrayna Savaşından bir gün önce 81 olan ABD doları/Rus rublesi kuru bugün 76 lirayı gördü. Tü m yaptırımlara rağmen Rus rublesinin değer kaybetmemesi dünya gündeminde yer alıyor. Peki bu gerçek mi yapay mı?

Dolar bu hafta kaç lira olur? Dolar/TL yükselir mi, düşer mi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı durağan kapattı. Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili gelişmelerin etkisi ile dolar kurunda sakin bir seyir hakimdi. Peki dolar bu hafta kaç lira olur? Dolar yükselir mi, düşer mi?

Petrolün varili bu hafta ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?

Petrolün varil fiyatı bu hafta Rusya Ukrayna savaşındaki gelişmelerin etkisi ve FED'in faiz kararını açıklaması ile hafta içerisinde dalgalanmalar yaşadı. Peki bu hafta petrolün varili ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?

Kripto savaşı mı geliyor? Bitcoin süper silah oldu!

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaş açtığı için pek çok şirket gibi Binance'den yaptırım uygulanması istenmişti fakat Binance'ın buna olumlu yaklaşmaması beraberinde yeni kripto savaşlarını getiriyor olabilir mi?

Rusya - Ukrayna savaşı Türkiye turizmini nasıl etkileyecek? İşte kabus senaryosu!

Rusya Ukrayna arasındaki savaş Türkiye turizmini etkileyecek mi? Uzmanlar bu konuda ne diyor? İşte merak edilenler...

Rusya Ukrayna savaşının faturası Türkiye'ye mi kesilecek?

Dünya Gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, Rusya Ukrayna gerilimi git gide artarkeb savaşın faturasının Türkiye'ye nasıl yansıyacağını anlattı. Aktaş, "Savaşın ekonomiye faturası marttan itibaren çıkacak" başlıklı yazısında "Rusya-Ukrayna savaşının Türkiye ekonomisinde yaratacağı sıkıntıların öyle birkaç

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Osman Savaş özgeçmiş Haberi

Osman Savaş özgeçmiş

Osman Savaş kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişiklikler yapıldı. Yapılan değişiklilere göre İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'nda Genel Sekreter Yardımcılığı’na getirilen Mevlüt Bulut’tan boşalan Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na Osman Savaş atandı.


Osman Savaş, 1968 yılında Tokat’da doğdu. Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Programları Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi.