07 / 05 / 2024

osman torun cenaze

osman torun cenaze

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası ve Torunlar'ın kurucusu Osman Torun vefat etti. Osman Torun'un cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden ikindi namazına müteakip defnedilecek.

Hacı Osman Torun Camisi açıldı!

Eyüpsultan'daki Hacı Osman Torun Camisi bugün hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma gününde açılan caminin Eyüpsultan'a ve tüm Müslümanlara hayırlı olmasını diledi. 

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi 2019'da açılacak!

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi’nde inşaatın başladığını, 750 yataklı modern hastanenin 2019 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Osman Torun son yolculuğuna uğurlandı!

GYODER Başkanı ve Torunlar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un vefat eden babası Osman Torun son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda eski siyasetçi ve iş adamı katıldı.

Osman Torun kimdir?

Aziz Torun'un babası Osman Torun Nisan 2016 vefat etti. Peki, Osman Torun kimdir? Osman Torun, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Osman Torun..

Torunlar GYO'nun acı günü! Osman Torun vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası ve Torunlar'ın kurucusu Osman Torun vefat etti. Osman Torun'un cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden ikindi namazına müteakip defnedilecek.

Torun Tower Esentepe Projesi!

Torun Tower Esentepe Projesi kapsamında yer alan ofislerin alanları 350 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 1.000 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki ofislerin teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor

Torun Tower Esentepe iletişim!

Torun Tower Esentepe iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası 0216 425 78 21 olarak belirlendi. Proje kapsamında yer alan ofislerin 2015 yılında teslim edilmesi planlanıyor

Torun Tower satılık!

Torun Tower satılık ofislerin alanları 350 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 1.000 metrekareye kadar yükseliyor. Mecidiyeköy Torun Tower projesinde teslimlerin ise 2015 yılında yapılması planlanıyor

Mecidiyeköy Torun Tower'ın havadan yeni görüntüleri!

Torun Tower projesi 8 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Torun Center'ın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi!

Torun Center projesi 29 Haziran 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Osman Hamdi Bey Müzesi'ni 18 bin kişi ziyaret etti!

Gebze'de bulunan Osman Hamdi Bey Müzesi'ni bu yılın ilk yarısında 18 bin kişi ziyaret etti...

Torun Center ne zaman teslim?

Torun Center ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde ayrıntılı bir şekilde yer alıyor

Mecidiyeköy Torun Center fiyat!

Mecidiyeköy Torun Center fiyat listesine göre daireler 580 bin dolardan başlayarak değişiyor. Torun Center Mecidiyeköy ofis satışlarında metrekare birim fiyatı ise 5 bin 200 dolardan başlıyor...

osman torun cenaze Haberi

osman torun cenaze

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı ve Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası Osman Torun bugün vefat etti. 


Merhum Osman Torun'un cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden ikindi namazına müteakip defnedilecek. 


Torunlar’ın kurucusu Osman Torun 1955 yılında İstanbul’a geldi. Atıl Han’daki çay ocağına ortak oldu. 1960 yılında bir bakkala ortak olan Torunlar, 1980’li yıllarda Unkapanı’nda toptancılık yapmaya başladı. Torunlar İnşaat 1986 yılında  faaliyete geçti. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Torunlar GYO ailesine başsağlığı dileriz. 



Aziz Torun kimdir?Osman Torun kimdir?

Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYODER) Başkanı ve Torunlar Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’un babası Osman Torun dün vefat etti.
85 yaşındaki Osman Torun, bir süredir evde tedavi görüyordu. Merhumun cenazesi...