10 / 05 / 2024

Osman Torun özgeçmiş

Osman Torun özgeçmiş

Aziz Torun'un babası Osman Torun Nisan 2016 vefat etti. Peki, Osman Torun kimdir? Osman Torun, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Osman Torun..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Torun veraset ilamı çıkarabilir mi? Veraset ilamı için kimler başvurabilir?

Veraset ilamına dair pek çok soru yöneltilmektedir. Onlardan biri de “Torun veraset ilamı çıkarabilir mi” sorusudur. İşte merak edilen detaylar!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Hacı Osman Torun Camisi açıldı!

Eyüpsultan'daki Hacı Osman Torun Camisi bugün hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma gününde açılan caminin Eyüpsultan'a ve tüm Müslümanlara hayırlı olmasını diledi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi 2019'da açılacak!

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi’nde inşaatın başladığını, 750 yataklı modern hastanenin 2019 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Osman Torun son yolculuğuna uğurlandı!

GYODER Başkanı ve Torunlar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un vefat eden babası Osman Torun son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda eski siyasetçi ve iş adamı katıldı.

Osman Torun kimdir?

Aziz Torun'un babası Osman Torun Nisan 2016 vefat etti. Peki, Osman Torun kimdir? Osman Torun, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Osman Torun..

Torunlar GYO'nun acı günü! Osman Torun vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası ve Torunlar'ın kurucusu Osman Torun vefat etti. Osman Torun'un cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden ikindi namazına müteakip defnedilecek.

Osman Torun özgeçmiş Haberi

Osman Torun özgeçmiş

Osman Torun kimdir?

Osman Torun, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurucusudur. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'dur.


Aziz Torun'un babası Osman Torun Nisan 2016 vefat etti. Peki, Osman Torun, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?


1955 yılında İstanbul'a gelen Osman Torun, Atıl Han’daki çay ocağına ortak oldu. 3 yıl sonra büyük oğlu Aziz Torun, 8 yaşındayken İstanbul’a yanına, yardım etmeye ve okumaya geldi.


1960’da Anne Kamer Torun ile küçük oğlu Mehmet Torun’u da alıp İstanbul’a geldi. Aynı yıl içinde Mercan Yokuşu’nda ilk ortak bakkal dükkanı açıldı. İki yıl sonra Osman Torun ortağı olduğu bakkal dükkanının tamamını devraldı.


1980’li yıllarda Unkapanı’nda toptancılık yılları başladı. İlk inşaatçılık deneyimleri kazanıldı.


1986 yılında ise Torunlar Gıda A.Ş ve Torunlar İnşaat A.Ş ticaret hayatına başladı.



Aziz Torun kimdir?