03 / 05 / 2024

osman yaşar kimdir

osman yaşar kimdir

OSES Çiğ Köfte, seyyar arabayla başladığı serüveninde hem yurt içi hem de yurt dışında üretim yapan dev bir marka haline geldi. Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, "Ülke genelinde 970 adet şubemiz var. 2020 yılında 300 yeni şubeyi OSES ailesine katmayı hedefliyoruz" dedi...

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Bahattin Uçar kimdir?

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar kimdir? Bahattin Uçar kaç yaşında?

Yaşar Poyraz kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu sonuçlarına göre, Yönetim Kurulu’na giren isimler arasında Yaşar Poyraz da yer alıyor. Peki, Yaşar Poyraz kimdir?

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

Yaşar Poyraz: Bursa'da dönüşüm şart!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan ve hedeflerinin arasındaki konu başlıklarından bahseden Yaşar Poyraz ''Bursa'da kentsel değişim şart" dedi.

osman yaşar kimdir Haberi

osman yaşar kimdir

Türkiye’de gıda perakendesi sektörü hızla büyüyor. Yalnızca İstanbul değil, ülkenin pek çok kentinden çıkıp ulusal marka haline gelen şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Çeyrek asırdır kendi alanının lider firmalarından biri olan OSES Çiğ Köfte de bu Şirketlerden biri. Şirketi 1993 yılında kuran Osman Yaşar, seyyar arabayla başlayan serüvenini 1000’e yaklaşan şubesi ve üretim tesisleri ile dev bir yapıya dönüştürmüş durumda. OSES, o yıllardan günümüze kadar çalışmalarına, yurt içi ve yurt dışında kurduğu franchise sistemi ve yaptığı reklam faaliyetleriyle devam ediyor. Şirketin gelecek planlarını KOBİ Girişim’e anlatan Osman Yaşar, şu an ülke genelinde 970 şubeleri bulunduğunu, yurt dışında ise 5 farklı Avrupa ülkesinde hizmet verdiklerini söylüyor. Her geçen yıl büyümeye devam ettiklerini, istihdam alanını da gün geçtikçe genişlettiklerini anlatan...